anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna,am un plan in legatura cu iubitul meu. eu am 16 ani si el la fel, dar cred ca tot ce vrea de la mine e doar sex. m-am gandit sa merg la el acasa, ne asezam in pat, incepem sa ne sarutam, ne mangaiem.si ii zic sa se dezbrace el primul, iar cand vine momentul sa ma dezbrac eu, adica sa zica el ca hai sa o facem sau asa, eu sa ma imbrac si sa plec acasalaughing) Cred ca i-as da maxim cu faza asta si dupa ii dau si papucii pentru ca e clar vrea doar sex.E bine?

9 răspunsuri:
| PrecioussGirl a răspuns:

Sunt de acord cu MissxD
nu ai de unde sa stii cum reactioneaza si poate sa actioneze violent. happy
gandeste-te tot la ceva de genul insa nu acasa la cineva sau la el.

| MissxD a răspuns:

Depinde de cum este el. Adica e geniala ideea stii, dar daca el e mai dur si te violeaza? Ar zice: "Ia, imi faci mie farsa? Iti bati joc de mine? Ia vino aici!". Na... poate are tupeul si ramai marcata! Asta daca vrei sa faci trebuie sa fi si sigura pe tine, sa ai pe cineva pe langa bloc sau casa si sa te apere daca iti face ceva, ai putea fugi cu el/ea. Dar dupa aia o sa te urasca si poate iti vrea raul.
E una din variante. Sau ar putea sa vada ca pleci, s-ar simti umilit, dar si-ar reveni, cautandu-si alta fata. Acum este alegerea ta! :* Bafta. [parerea mea]

| adelolyta a răspuns:

Nu este bine cum gandesti si n-ar trebui nici sa te desparti de el, ar trebui sa vorbesti cu el si sa ii spui ca u ai impresia ca el te vrea doar pentru sex si sa il intrebi daca este adevarat si daca spune ca nu si ca te iubeste dai sansa de ati demonstra si lasa sexul pe mai incolo, daca ai fi facut asa cum ai spus u poate baiatul chiar te place si il faci sa se simta prost sad sper ca te-am ajutat:*

| 1000bodies a răspuns:

Mda. Baietii nu reactioneaza prea bine cand ii exciti si dupa ii lasi cu ochii-n soare.

| adriang95 a răspuns:

Voi fetelor nu stiti ce e ala sut in oo, iar asta este aproape acelasi lucru. Dupa ce lasi hormonii aia sa se adune acolo, daca ii lasi asa, o sa doara (fizic) groaznic.
Si nu se stie cum vrea sa se razbune pe urma, deci ai grija ce faci!

| BogdanS a răspuns:

Asta ar fi chiar buna in momentul in care sexul este singurul lucru la care se gandeste cand e cu tine.Nu ti-as sfatui sa faci asta pentru ca nu stii ce ar pute barfi el (poate nascoci ceva).Dar l-ai face de panarama cu faza asta. Faci cum vrei. Daca in gandul si inima ta simti ca asta este cea mai mare jignire pe care ti-o poate face, fa-l de panarama.

| maooops a răspuns:

Nu ai dreptate si stii dc? ...pai cum mama naibii sa nu se desbrace daca tu ii zici asta si ii dai de inteles ca vrei sa blablabla Eu zic ca trebuie sa ai o discutie cu el si sa-l intrebi concret ce-si doreste de la relatie.

| Covache_Razvan_1981 a răspuns:

Eu zic sa nu incerci asta ca poate el e mai dur si te violeaza sau te loveste etc. Mai bine ii zici ca vr sa te desparti de el.

| Dey_Deea_1995 a răspuns:

Sincer, nu prea e bine ce faci. cum au zis si restul. poate e violent, daca iti da una? te lasa lata. daca te violeaza? ramai si cu un bebe. apoi daca nu face nici una din cele de mai sus te-ai gandit ca poate sa-ti poarte pica si sa scoata vorbe urate despre tine? si dupa aia sa inceapa toti sa te arate cu degetu? parerea mea mai bine vorbesti cu el, incerci sa lamuesti sau te desoarti de el si gata. mai exista baieti destui