| Genius8 a întrebat:

am un pr. de 17 ani iar eu am 13. oare este vreo problema? prietenii mei nu au problema. cu asta dar nu stiu daca este normal. adica noi ne iubim mult si nu vreau sa aud ceva de genu ca esti prea mica. sunt f dezvoltata pentru 13 ani. deci voua cum vi se pare?

Răspuns Câştigător
| Ambassaderåd a răspuns:

Okwinking... diferenta de nai [- 4-] e Ok, e chiar cea normala, dar nici cea sigurawinking... deoarece gandire e diferita dar iubirea e aceeasiwinking. Fii cu capu pe umeri tu in relatia asta, ca el poaaate _ _ _e cu capu in altuuuundevawinking

11 răspunsuri:
| monyk a răspuns:

Buna, 4 ani nu e o diferenta asa mare de varsta; intre mine si fostul meu prieten a fost o diferenta de 5 ani, el fiind mai mare si asta nu ne-a impiedicat sa avem o relatie frumoasa si de lunga durata.Tot ceea ce conteaza e iubirea. Daca va iubiti, atunci totul e ok.Important e ca el sa te inteleaga si sa te respecte, sa nu te puna sa faci lucruri care nu vrei sau nu esti pregatita, in rest nu e nicio problema; iubirea nu are varsta.Mai ales ca tu spui ca esti dezvoltata pentru 13 ani ai tai.
Ai grija de tine!

| Derye a răspuns:

Esti prea mica. Esti imatura acum, nu intelegi, la 15 ani, o sa realizezi ca faptul ca ai sani/cur asta nu are nici o treaba cu varsta. Esti destul de mica pentru a avea un prieten, si in nici un caz unul asa de mare.

Sper ca stii ce faci.

| tyana a răspuns:

Mie mi se pare anormal.
Cand tu o sa ai 16 (macar) si el 20 mi se va parea ok!

| Stefania a răspuns:

Buna >big grinbig grin

| fluturas a răspuns:

Nu inteleg o chestie...
uite si eu am 13 ani, deci nu te critic ca esti prea mica, poti sa ai 13 ani si sa gandesti, sa stii ce faciwinking iar parintii.sunt de-acord?

dar nu inteleg de ce iti mai faci tu griji si te intereseaza parerea noastra, daca tu zici ca totul e ok, confused?
de ce vrei sa afli parerea noastra?

atunci inseamna ca nu esti sigura pe tine sau ceva te framanta
ca daca era totul perfect nu cred ca mai avea rostul intrebarea asta happy
daca baiatul e de treaba, nu profita de tine, te vei ocupa si de scoala si parintii sunt de-acord e perfect happy
tu sti cel mai bine, depinde si de cat timp va cunoasteti happy

| Gabitsza a răspuns:

Ma mie mi se pare normal. Si eu am 17 ani si prietenul meu are 22 de ani si ne iubim mult. E diferenta mai mare la noi decat la tine. Si stiu persoane cand era diferenta si de 10 ani deci nu e nicio problema stai linistita. Nu conteaza varsta daca voi va iubiti si va sta bine. Oricum sa nu te intereseze parerile altora daca o sa va zica ca nu va potriviti din cauza varstei ca nu e asa. :*
Funda? big grin:*happy

Răspuns utilizator avertizat
| Andrre a răspuns:

Si eu am 14 ani si prietenul meu 17, eu i-am zis din prima sa nu ceara sex ca nu vreau si mi-a zis clar " nu vreau nimic, vreau doar sa fii acolo sa te strang in brate si sa te sarut happy nici nu vreau chestia asta. esti prea mica pentru asa ceva. " aveam o luna si totul merge f ok.

tu trebuie sa ii zici clar ca nu vrei sa iti incepi viata sexuala de pe acum, esti micutsa si nu are rost happy daca te va iubi va sta cu tine si asa. >big grin

| BuburuzZzu` a răspuns:

E ceva norml.
Si eu aveam 13 ani si prietenul meu 17.

| Диана a răspuns:

''sunt f dezvoltata pentru 13 ani'' laughing
Oare pentru ce sta cu tine? thinking oh go on

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai pune-ti si tu niste intrebari : de ce ar fi unul de 17 ani cu una de 13? Are atatea fete mai mari decat tine din care poate alege? Ce stii tu la 13 ani? Nu conteaza ca esti dezvoltata, tot gandirea unui copil de 13 ani o aiwinking