Se numeşte poluţie, vis umed, ejaculare nocturnă... are multe denumiri.
Efectul este cam acelaşi şi este normal!
Nu a făcut mişto de tine ci chiar aşa se întâmplă.
De obicei fenomenul scade ca intensitate după începerea vieţii sexuale şi după depăşirea perioadei de pubertate însă o dată la "nu-ştiu-cât" se întâmplă şi la bărbaţii maturi. Nu este nimic rău şi nu este nimic în neregulă.
Dee_utza: De ce eşti tristă?
steluta: S-ajungi la medic pentru vise umede? Ori prietenul tău e retardat mintal ori are părinţi retardaţi mintali ori tu minţi!
Se numesc vise umede si chiar exista Sunt foarte normale mai ales in randul adolescentilor!
Nu te mintea!
Da...se poate intampla si e normal. Are asa zisele "vise umede", si dimineata se trezeste cu "incarcatura" in chiloti. Asa ca poti sa'l crezi linistita ca nu glumeste si nu minte...
Da este adevarat si nu numai baietii au vise erotice si fetele au putini recunosc acest lucru.
Da este adevarat, fratele meu a avut asa o situatie insa a depasito cu ajutorul unui medic. dar inca mai este ceva se pare ca prietenul tau a fost excitat nu doar in vis dar si-n realitate de o fata in acest caz poate sa scape de chestia asta doar facind sex real cu persoana data.
Se mai numeste Polutie. Apare mai ales daca adolescentul nu are o viata sexuala activa si nu practica masturbarea.
Nu fac misto! Dar cred ca ti-ai ales un shmecher si vrea sa faca sex cu tine cat mai repd. WoW ce vrajeala are tipu asta in el. Daca nu cumva ai facut sex cu el
Chiar nu ma asteptam la asta, mie nu mi s-a intamplat niciodata, si de aia am crezut ca face misto
Geniussa întreabă: