| The best!! a întrebat:

Am un prieten Adi si mi-a zis ca de cateva zile i se intampla ceva "ciudat", cand doarme noaptea viseaza ca este cu o fata si fac sex in vis, iar el se excita asa tare in vis incat mi-a zis ca si-a dat drumu', insa eu nu-l cred pentru ca lui ii plac farsele, poate sa se excite in vis asa tare incat sa-si dea drumu fara sa stie si sa vada dimineata ca da, si-a dat drumu'¿? mersi, ast raspunsuri serioase, mai bine sa nu faci "misto"

15 răspunsuri:
kongeriket
| kongeriket a răspuns:

Se numeşte poluţie, vis umed, ejaculare nocturnă... are multe denumiri.
Efectul este cam acelaşi şi este normal!
Nu a făcut mişto de tine ci chiar aşa se întâmplă.
De obicei fenomenul scade ca intensitate după începerea vieţii sexuale şi după depăşirea perioadei de pubertate însă o dată la "nu-ştiu-cât" se întâmplă şi la bărbaţii maturi. Nu este nimic rău şi nu este nimic în neregulă.
Dee_utza: De ce eşti tristă? thinking
steluta: S-ajungi la medic pentru vise umede? Ori prietenul tău e retardat mintal ori are părinţi retardaţi mintali ori tu minţi!

| I'mPerfect(a)! a răspuns:

Se numesc vise umede si chiar existahee hee Sunt foarte normale mai ales in randul adolescentilor!

Nu te mintea!

| Floreenofficial a răspuns:

Da, ejaculare nocturna
e normala la baieti!

| cossmy a răspuns:

Da...se poate intampla si e normal. Are asa zisele "vise umede", si dimineata se trezeste cu "incarcatura" in chiloti. Asa ca poti sa'l crezi linistita ca nu glumeste si nu minte...

| Stefania a răspuns:

Este adevaratsad

| escroaca a răspuns:

:-s saracutzu' sad

| Yang a răspuns:

Da este adevarat si nu numai baietii au vise erotice si fetele au putini recunosc acest lucru.

| SiMpLa a răspuns:

Da este adevarat.

| steluta_7203 a răspuns:

Da este adevarat, fratele meu a avut asa o situatie insa a depasito cu ajutorul unui medic. dar inca mai este ceva se pare ca prietenul tau a fost excitat nu doar in vis dar si-n realitate de o fata in acest caz poate sa scape de chestia asta doar facind sex real cu persoana data.

| iverson a răspuns:

Wet dream.

| catalinutz1288 a răspuns:

Se mai numeste Polutie. Apare mai ales daca adolescentul nu are o viata sexuala activa si nu practica masturbarea.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daaaaaaaaaaaaaaaaa

| IamIce a răspuns:

Nu fac misto! Dar cred ca ti-ai ales un shmecher si vrea sa faca sex cu tine cat mai repd. WoW ce vrajeala are tipu asta in el. Daca nu cumva ai facut sex cu el

| The best!! explică:

Chiar nu ma asteptam la asta, mie nu mi s-a intamplat niciodata, si de aia am crezut ca face misto

| The best!! explică:

Sunt baiat si eu!laughing nu stiu de unde credeti ca sunt fata rolling on the floor
prieten = amic rolling on the floor)