Trateaza-l cu indiferenta.indiferenta doare foarte tare.stiu ca este greu datorita sentimentelor dar nu am ce sa iti fac. ori asta ori vorbesti cu el.si ii spui ce iti convine si ce nu.baieti mai sunt pe lumea asta.decat sa traiesti cu unul care te raneste mai bine stai singura. o relatie trebuie sa se bazeze pe vorbe frumoase.pe dragoste.prin a face viata un calvar jumatatii tale asta nu este relatie. poate o sa imi dai stupid. dar ti-am zis adevarul
Uite... Zii sa vina intr-o seara la tine, sa fiti numai voi 2, tu inainte pregatesti culoarul pana la camera cu petale de trandafir, lumanari parfumate si nelipsita piesa lenta (iti recomand MYLENE FARMER - REGRETS). El ajunge la tine, tu |imbracata| in cea mai transparenta lejerie neagra sau orice alta culoare preferata, il ademenesti spre dormitor si cand ajunge acolo, te uiti il ochii lui, ii zambesti si intrebi: Iti place ce vezi? El logic ca va spune da. Te apropii de el si cand aproape sa ajungi la el, te pregatesti si din fundul gradinii ii planifici o torpila cu piciorul fix in mostenitori.
Ce va iesi? va fi foarte surprins incat se va tavali pe jos de uimire si ii spui... Asta e pentru momentele cand m-ai jignit si ranit si daca mai vrei ceva de la mine revizuieste-ti comportamentul!
Amesteci utilul cu placutul... Take care!
Fa o mica pauza, despartitiva vre`o saptamana doua, sa vazi care e treaba daca intr-adevar tine la tine sau nu! Daca nu, nu cred ca mai are rost sa stai cu el, tu il iubesti si el in schimb re raneste! *bafta*