"am un prieten care se masturbeaza" )) mi-au dat lacrimile, cine te crede?
din ce sa-ti revi?
Masturbarea nu e o boala, eu am 32 de ani si ma masturbez in fiecare zi si n-am nici un stres. Care-i problema? Da si cand am si cand n-am pe cineva, multi barbati continua sa se masturbeze chiar daca au prietena. Din ce sa-si revina?
Cu multa ambitie si rabdare de a se lasa de masturbare isi va reveni, dar dupa o peroada mai lunga de timp.
Sunt sigur ca te droghezi, altfel nu se explica ce spui, din moment ce masturbarea nu e o boala si nu afecteaza sanatatea. Detalii pe http://ro.wikibooks.org/wiki/Medicin%C4%83/Masturbare
La tine ce e simpla banuiala exprimata de un ignar care s-a informat de pe radio sant capata statut de fapt dovedit in mod obiectiv de stiintele medicale.
Ignarul este el, care nu vede oamenii care sufera si sunt dependenti de masturbare.
Sigmund Freud un medic neuropsihiatru, a recomandat dorgurile, se droga chiar si el.
Din cauza lui au inceput sa se drogheaza multi oameni.
Spune el: Cocaina nu are nici un efect negativ, doar efecte pozitive.
Ulterior s-a descoperit ca are efecte negative, si ca el stia, dar banii i-a orbit mintea.
Faza este ca tu esti acel "prieten" :-)). Nu este nicio problema, daca tu asa vrei, masturbeaza-te in fiecare zi :-))
Nu eu nu ma masturbez pentru ca am prietena si nu fac chestii de genul asta in 2-3 luni isi revine Emilian?