Eu sunt de parere ca doar vrea sa te desparta de actualul prieten. Daca te-ar fi iubit facea tot posibilul sa se impace cu tine inainte de a fi cu prietenul din prezent. Poate tu acolo undeva inca mai sentimente pentru el, dar uneori trecutul e mai bine sa ramana trecut. Clipele frumoase nu se uita, dar ar fi pacat sa renunti la prietenul actual pentru el. Poate prietenul din prezent te iubeste mult mai sincer.
E clar ca vrea doar sa te desparta de actualul iubit. Nu il lua in seama! Mai ales ca s-a comportat urat cu tine inainte. Nimeni nu are dreptul sa se poarte asa cu tine!
Eu cred ca te iubeste si ca acum chiar isi da seama de ce a pierdut si poate ca regreta ca se comporta urat cu tine si ca vrea sa fiti din nou impreuna! Poate ca ar trebui sa incerci macar sa-i dai o sansa, asta ramane la alegerea ta, in functie de sentimentele tale! Succes!
NU cred să te iubească cu adevărat "fostul" - dacă era aşa, atunci ar fi încercat să vă împăcaţi şi înainte de a te împrieteni cu celălalt!
Poate e ft gelos, si de aceia vrea sa va despartiti. Nu prea cred ca inca sa te iubeasca, mai ales ca s-a comportat urit.
Curiozitațibărbați întreabă: