Ii zici direct,chestiile astea asa se spun,ma refer la relatia genul asta.
Nui spui mai tirziu deloc,nici pe ocolite,mai tirziu,el ar putea deja sa puna ceva sentimente,deci o sal ranesti,iar dei spui pe ocolite,poate ca nu pricepe
Eu ce am vazut,auzit,relatia asta asa se face,de la inceput si direct,mai tirziu nu o sa mai mearga.
Ma refer daca unu din parteneri are ceva sentimete, apoi mai toirziu vii si spui : stii eu vroaiam doara relatie de asta n-o sa mai mearga, iese naspa.
Daca spui direct si de la inceput, dupa este fix problema luo, sau a ei de are ceva sentimente, dar no sa aiba ce comenta.
Asa ca arunca-te spor la lucru
Nu te va intelege gresit daca vei fi directa. Spune-i ca iti doresti sa fiti prieteni cu beneficii si atat, nimic mai mult. Daca vrea si el putina distractie, accepta.
Sunt relatii, si da, nteresul comun le tine. Dar ce, a spus cineva vreodata ca isi dureste un prieten cu beneficii cativa ani de zile? Distractie si atat, nu conteaza timpul aici.
Tu cât sub 18 ani ai? Posibil să fii fizic matură, dar mental ai demonstrat că nu.Îți place să fi "jucăria" băieților? Căci asta e relație cu beneficii.
,,Jucaria baietilor?" ))) Vaii, tu cati 30 ani ai si virgin pe deasura? Ce gandire sexista, Dumnezeule.
Uite aici să te convingi că așa ceva există și din păcate există și mai rău de-atât.Deschideți-vă bine ochii nu picioarele!
https://www.tpu.ro/......ti-ani-in/
O sa fii conștientă ca acea relație nu o sa dureze si o sa fii luata la mișto, dar fa cum vrei
Păi îi spui, așa mai pe ocolite...
Apoi ajungi la subiect.
Apoi să te aștepți la a fi de acord, sau că se termină totul între voi.
Depinde de el...
Lasă totul să vină de la sine iar dacă îl vezi că vrea mai mult îi spui că nu se poate. Tu vrei doar o relație bazată pe sex.