Eu nu am nimic cu tine...in schimb urasc pamantul pentru ca te tine, si pe toate cele asemenea tie. Am inteles, ti se uda pasarizda dupa altul, desi sustii ca il iubesti inca pe actualul, ceea ce mi se pare greu de crezut. In cazul asta, cat de incredibil de "mica" sufleteste poti sa fii, incat sa iei in calcul optiunea de a pastra relatia cu actualul si sa te vezi pe ascuns cu celalalt?! Mai intelegeam daca erai maritata si aveai si vreo 2 copii, te indragosteai de altul, dar te intalneai cu el pe ascuns ca sa nu-ti strici familia...desi si asta mi s-ar parea un gest groaznic si o tradare fara margini.
Iti place altul, du-te cu el dar desparte-te de actualul sa stie si el ce are de facut si sa-si vada de drumul lui, nu sa-l tii ca pe un prost, iar tu sa inghiti poola pe sub coada pe ascuns. Curva.
Pai daca il iubesti pe prietenul tau cu care esti de un an
De ce sa-l inseli?
Crezi ca se merita un an pierdut, pentru o aventura cu un alt baiat?
Daca afla ca te vezi pe ascuns crezi ca v-a accepta asta?
Daca l-ai iubi asa cum spui nu te-ai gandi la asa ceva.
Mai aly ai numele la fel ca mine dar eu is baiat eu zic sa rupi relatie dai add la star_pgl_games te rog
Nu il iubesti pe prietenu` tau. cum adica il iubesc si vreau sa rup legatura cu el pentru un alt baiat care sunt atrasa? nu exista iubire aici.totusi ai 1 an cu baiatu` asta deci...nu te desparte pentru ca o sa regreti.
Eu iti spun acum ceva si sper sa te ajute:
Daca ai de ales intre 2 baieti, mai bine l-ai alege pe al 2-lea (respectiv baiatul care a aparut in viata ta.) pentru ca daca l-ai fi iubit atat de mult pe prietenul tau cu care esti impreuna de 1 an, nu ai fi tebuit sa alegi acum intre ei.
Cel mai bine este ca ii spui iubitului tau adevarul.Nu are rost sa il inseli pentru ca tot va afla...si atunci nu este de bine.mai bine ii spui totul.asa poate va intelege
Nu il insela, nu ar fi corect fata de el. Daca nu poti renunta la cel de-al doilea, inseamna ca nu il iubesti atat de mult pe prietenul tau, deci te poti despartii de el. Mai bine te hotarasti acum, decat sa fie prea tarziu la un moment dat. Mai bine ii spui acum prietenului tau ca vrei sa rupi relatia decat sa ii spui mai tarziu cand te va iubi si mai mult si va avea probabil alte planuri.
Doar in cazul in care nu poti sa te desparti de el, pentru ca tii prea mult, ai putea renunta la ideea cu vazutul pe ascuns. In cazul in care simti ca nu iti mai este locul langa prietenul tau, atunci ati putea sa va despartiti pe o cale amiabila si apoi sa va vedeti de drum.