| gabitza_1661 a întrebat:

am un prieten de 2 ani si mi-a propus sa facem dragoste in fund,, voi ce ma sfatuiti? cum e? e dureros?

14 răspunsuri:
| Acadeeeaa a răspuns:

Nu o faceee!
Nu este indicat acest lucru!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fate muci fate muci fate fate fate muci, dai la buci dai la buci dai la dai la dai la buci! rolling on the floor zii sasi bage **** pana ce da in gura bagaboanto rolling on the floor daca vrei 076559315* sunama si tio bag irect in gura, cur, **** tot tacamu

| liviu42 a răspuns:

Sa nu o faci. Parerea mea, s-a saturat de sex normal si oral? sau vrea direct sex anal?

| claudiaclau a răspuns:

Dragoste in fund? wtf? cum adica? sa ma lamureasca si pe mine careva!

| AndyArtist a răspuns:

Hmm... depinde. Din punctul meu de vedere nu e indicathappy si legat de durere... daca folosesti lubrifiant totul va fi okhappy

| liviu42 a răspuns:

Dragoste in fund" copii de 12 ani" sex anal mai bine zis, dar cum lipsa educatiei sexuale in scolii in familie,, de aici denota foarte multe.

| Iubiţica95 a răspuns:

Draga esti timpita sau ce e cu tine? nu ai pic de mindrie in tine...lasa sasio bage lui da nu tie.din cur trebuie sa iasa dar nu sa intre.nu fi paranoica fii fetita desteapta
Bafta'! team pupacit :*

| Barblaster a răspuns:

@claudiaclau dragoste in fund adica sex anal.Eu unul n-us de acord cu asta.Normala e ceva obisnuit, oralul e doar pentru excitat dar anal este foarte nepotrivit.
Gabitza daca el vrea, incearca, poate iti place...Am auzit ca femeilor le plac dar eu nu o sa fac niciodata sex anal >.

| 4l3x a răspuns:

Pai pr mea mie mi-a sps ca a durut'ohee hee deci nu o face, si mai simplu decat "dragoste in fund" se numeste "sex anal" laughingwinking

| Ghyslain a răspuns:

Nu e igienic si pot aparea fisuri anale.

| Anamaria97_2847 a răspuns:

Esti fata pana la urma,daca te-ai gandit sa faci "sex anal" atunci trebuie sa fi destul de matura, ca sa suporti. si in plus e periculos, nu am facut-o (sunt virgina) nu as face-o niciodata.

| Delia_7017 a răspuns:

Dragoste in fund...laughing)da,doare ff tare, trebuie sa o iei incetisor, treaba talaughinglaughing

| mihai_2648 a răspuns:

Ba nu stiu dk e dureros dar de obikei curvele se ard in kur

| Freky229 a răspuns:

Yeac si daca scoate caca pe penis?