Hm, a fost o inscenare pusa la cale de el, tu nu simteai ca nu tine la tine? si din moment ce spui "am incercat de n ori sa il uit" inseamna ca mereu te-a "chinuit" ba ca sunteti ba ca nu impreuna, daca te-ai culcat cu el de frica sa nu il pierzi mare greseala ai facut
Buna, urat din partea lui sa iti faca una ca asta.Nu cred ca e un motiv calumea de despartire mai degraba un pretext. Poate a fost pus la cale de el ca sa caute un motiv de despartire, poate gresesc dar nu cred.Depinde ce relatie a-ti avut in acesti 3 ani, poti fi cu un om o viata si sa nu il cunosti destul, iti dai seama.
In mod normal daca un baiat sta atata dupa o fata inseamna ca o iubeste, dar se poate sa fie si ambitia mare, sau poate altceva, cine stie!
DAca el te iubeste cu adevarat, se va intoarce la tine, daca nu o va face, atunci inseamna ca nu ii pasa de tine si din pacate a vrut doar sa te foloseasca si acum nu mai are nevoie de tine...Nu e frumos oricum ce a facut el, mai ales ca te-a sunat varul lui, doar nu era vina ta, depinde si ceea ce a-ti vb, tu si varul lui. Dar ma pune pe ganduri ca a doua zi deja te-a si lasat si a sunt varul lui, pana atunci de ce oare nu a sunat? Gandeste-te la asta.Ai grija de tine si mai ibine uita-l ca mai sunt baieti!
Păi dacă l-ai ţinut TREI ANI să aştepte... bine ţi-a făcut!
Aşa se întâmplă când fetele abuzează de bunătatea bărbaţilor şi chiar cred că timpul aşteptării valorează ceva mai mult decât o ceapă digerată.
A fost o inscenare din partea lui. A stat cu tine doar ca sa te convinga sa faceti sex. Normal ca dupa ce si-a vazut dorinta implinita, si-a luat palaria a plecat.
Vroia doar sa se culce cu tine! E banal motivul pentru care v-ati despartit chiar nu-ti dai seama...beiibi s-a folosit de tine, din pacate!
Asta se numeste "teapa" si cam aici ajung aproape toate fetele care inca mai cred ca timpul asteptarii valoreaza ceva. Poate(desi eu sunt convins ca asa e) chiar el si-a pus varul sa sune ca sa aiba pretextul. Cei care fac asa ceva sunt foarte nesiguri pe ei si se razbuna pe fete pentru a uita de problemele lor.Practic nu ti-a facut nimic. O zi nu inseamna mai nimic. O sa vezi si tu asta mai tarziu un pic.
Asta daca e pe bune povestea si nu e inventata.Zambesti cam mult pentru cineva care sufera! Sau stii ce urmeaza si "suferi" preventiv?!
Stupid? S-o crezi tu (oricare ai fi "inteligentul(a)" ). Nu indemn fetele sa faca sex cat mai repede, mai ales ca nu am probleme in a obtine. Cand e vorba mai ales de copii (fete pana la 16-17 ani) chiar recomand sa se abtina. Insa daca el e cu ea de cand aveau 13-14 ani nu inseamna ca o iubeste, erau doar copii si era normal sa o astepte. A asteptat pentru ca nu avea incotro, nu din alte considerente deci e absurd sa te bazezi pe cuvintele sale.
Cand e vorba de femei mature insa, unul care e impreuna cu o femeie luni si ani de zile, dorm in acelasi pat si nu fac sex...in mod sigur o sa prezinte "factura" si pretul e mare.Nu aveti decat sa mai dati cati de "stupid" vreti dar traiti intr-o alta lume, ireala...
Ce fel de relatie de 3 ani ati avut voi daca te-a lasat pentru o prostie de telefon? Cred ca nu v-ati cunoscut niciodata cu adevarat. Daca zici ca nu va impacati, incearca pe viitor sa cunosti omul de langa tine!
Daca te iubea vb cu tine si iti cerea explicatii, il suna pe varul sau si se lamureau toate. Dar acum iti dai seama cine era cu adevarat! E cazul sa-l uiti daca asa este.Nu merita!
Deja nu mai inteleg, in intrebarea precedenta aveai un alt motiv pentru care v ati despartit,,, oricum de uitat nu ai cum sa il uiti, a fost, este si va fi intotdeauna primul...doar v a trebui sa te impaci cu ideea ca ce a fost...a fost, o iei ca pe experienta si nu mai lasi sa se intample asa ceva, iar daca poti, ii ajuti si pe altii, imi pare rau pentru ce ti s a intamplat ( si by the way, ca sa o faci la 16 ani,,, nu e cam devreme? )
Sa il uiti si sa incepi o alta relatie cu un alt baiat... ex-ul nu a vrut decat sex si atat
Inseamna ca el a vrut sa stea cu tine doar ca sa ajunga la sex. De obicei asa fac toti dupa ce au ajuns la skopul lor parasesk fetele.
Asa patesc fetele ca tine care stau cu un baiat atata timp si nu ii ofera nimica la baiat devine ambitia
Pai poti sa-l faci gelos sa te imprietenesti cu un alt baiat si sa o duceti pana la capat