Buna Alice! Pai ai putea sa il astepti in primul loc unde v-ati indragostit, sau unde ati avut prima intalnire, daca e un restaurant sau ceva de genul comanda ceva asemanator cu ce ati luat prima data, ca sa aveti aceea atmosfera,. te poti imbraca sexy fara sa pari prea dezbracata. poti sa iti iei o rochie neagra fara bretele cu spatele gol- da da stiu, pe vremea asta?!- ia si o jacheta, sa ai acolo . niste tocuri nu prea mari un pic de ruj si gata, nu exagera cu make-up`ul. In ziua aia acceptai apropae orice. dar daca el o sa vina acasa si o sa se tranteasca pe pat, si o sa bea o bere si o sa doarma pana la 12, nu il invinovatii, a fostul unde a fost, ai a stat in alerta -banuiesc-. a doua zi o sa aiba numai pentru tine! Pup dulce, tine-ma la curent!
Buna barbatii adora lenjeria intima si striptease-ul si eu la fel am procedat cu iubitul meu:) i-am oferit un striptease intr-o lenjerie ff sexy.Iti recomand un site care vinde lenjerii pentru asa ceva la preturi rezonabile de unde imi fac si eu cumparaturi
www.lenjerie-fantasy.com
Bafta la cumparaturi si distractie placuta!