| loveyourkiss a întrebat:

Am un prieten de 3 ani si acum putin timp ne-am certat si i-am sugerat sa o luam de la capat, insa el a zis sa o luam de la,, capatul capatului". Adica e de acord sa fim impreuna dar sa/l cuceresc (cand am inceput relatia noastra el a facut primul pas, si in orice chestie de cuplu el facea primul pas si uneori imi reprosa asta spunandu-mi ca nu tin la el, ca doar el isi doreste sa ma sarute, atinga etc si ca eu nu imi doresc pentru ca nu iau niciodata initiativa). Iar acum a zis sa consideram ca nu am fost impreuna niciodata, dar mi/as dori sa fim, sa fac ceva in legatura cu asta. Ce as putea sa fac? Cum as putea sa ii imoi inima din nou? Eu sunt genul de persoana mai timida si mai rece, iar el e genul mai pretentios, vrea ca iubita sa fie foarte apropiata de el, sa fie pasionala si sa. i arate ca il iubeste, si sa fie sigura pe ea si pe sentimentele ei. Eu nu stiu ce sa fac? Mi-e frica, poate ca nu ma mai iubeste Va rog mult sa ma ajutati, pentru ca eu il iubesc foarte mult si acum mie foarte frica sa nu il pierd. Cum sa/l cuceresc? Ce parere aveti, cum as petea sa/mi rezolv problema? Va rog din suflet ajutati/ma!

Răspuns Câştigător
| XxCrysXx a răspuns:

Pai, este clar ca trebuie sa-i arati ca il iubesti, atunci cand va intalniti sari in bratele lui, sarutal sau daca ti-e rusine ia-l de mana, dar arata-i ca macar incerci. Arata-i ca ati pasa... sper ca te-am ajutat.

1 răspuns:
| UbexFlo a răspuns:

In primul ranbd nu ai cum sa-ti scoti din minte relatia din trecut, sa te gandesti ca si cum nu ati fi fost niciodata impreuna, pentru ca e imposibil asa ceva. Poti rezolva asta doar prin amnezie, ceea ce nu te sfatuiesc.happy
In al doilea rand, nu ajunge sa spui ca esti timida si ca nu poti fi altfel.Trebuie sa-ti schimbi atitudinea fata de el pentru ca, altfel, risti sa-l pierzi de tot.
Deci, mai pe scurt, nu sunt de acord cu propunerea lui de a uita relatia din trecut pentru ca nici nu e posibil si nu sunt de acord nici cu tine pentru ca trebuie sa suferi si tu pentru relatie. Daca il vrei neaparat, arata-i asta.