Si eu m-am gandit sa nu vorbesti cu el timp de o zi, sa vedem daca reactioneaza bine sau rau. Daca te iubeste te va suna a doua zi(sau chiar in ziua cand vrei sa nu-i vorbesti) si te va intreba ce s-a intamplat cu tine, prin asta vei vedea ca tine la tine! Poate firea lui nu e romantica si nu vrea sa arate asta ...sau? nu stiu, vezi tu, consulta-te si cu prietena ta cea mai buna
Eu zic sa il apreciezi asa cum este, sa nu ceri prea mult decat ceea ce ti se da, pentru ca daca-i ceri mai mult poate nu o sa mai primesti nimic din toate astea si va fi altfel. In legatura cu parintii, ei trebuie sa inteleaga ca tu il iubesti, eu am ascuns relatia mea cu un baiat 2 ani si am fost prinsa, greu a fost ca ai mei sa isi recastige increderea in minte dupa ce i-am mintit atata timp asa ca nu e bine ceea ce faci cu parinti
VORBESTE CU EL!
explica-i `vreau sa fi mai atent, sa iti pese mai mult, sa-mi raspunzi la mesaje``
si ce iti mai doresti tu
daca te iubeste te va asculta si-ti va face pe plac
Corect?
In primul rand o relatie incheiata, nu se innoada. In al doilea rand, o relatie nu poate rezista "pe furis". Fa-ti un prieten, un iubit de care sa te mandresti cu el, si pentru tine, si in lume!
Poate ca te va suna sau poate ca nu.Ai grija -Eu nu te inteleg de ce vrei sa te complici tu si nu esti multumita cu ce ai? Asa ajungeti voi sa va buliti relatiile singure pentru ca va mananca undeva. Daca nu te suna asa des e pentru ca poate are treaba sau nu a putut si tine minte ca si tu te-ai plictisii la un moment dat.Cum sa nu ai raspunzi -Poti sa il faci sa isi faca griji pentru tine etc.Si ia aminte intr-o relatie trebuie sa o lasi ma moale ca ajungi la o suprasaturatie si nu e bine.Mai rar ca e mai bine ...asa apucati si voi sa vi se faca dor unu de altu etc...