Depinde! Daca pe parcursul timpului cat ai stat cu el ti-a dovedit iubire inseamna ca te iubeste iar gluma aia nu a fost asa de amuzanta cum ar fi crezut el ca ar fi. poate in Spania o sa isi gaseasca alta fata. Parerea mea e ca nu ar trebui sa crezi orice minciuna `.
el zice cu nu o sa isi gaseasca nici o fta...a mers cu mine in biserica si a jurat acum nu stiu ce sa cred(
Daca in 7 luni ti-a aratat ca te iubeste si ca vrea sa fie cu tine...continua relatia. daca nu atunci cauta-ti pe altcineva oricum o sa iti fie greu sa mai ti legatura cand el va fi in spania.
Chiar mi.a aratat cu ma iubeste a facut f multe pentru mine dar eu sunt f geloasa si imi este frica...cu nu cumva sa ma insele as suferi f mult pentru cu il iubesc enorm d mult
Pey depinde cum te-a tratat pana acum...
Caracterul unui om nu se schimba peste noapte.
Eu zic sa vorbesti serios cu el si sa nu te pripesti, poate doar te tachineaza.
Poartă o discuţie cu el şi spune-i ce te nemulţumeşte. Numai el te poate lămuri că nu o să te înşele.
Am purtat mai multe discuti cu el, si mi-a zis cu nu m-a inselat si ma iubeste f mult, dar nu stiu dc imi este f teama sa nu il pierd il iubesc prea multdin acea cauza faq asa