| love156471 a întrebat:

am un prieten de 8 luni.acum un baiat vrea sa stea cu mine.si nu stiu ce sa fac.sa-l las pe prietenul meu pentru acest tip...chiar nu stiu. ajutati`ma va rogsad

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ce ii reprosezi actualului prieten? Sau ai ce sa ii reprosezi? Presupun ca te intelegeai bine cu el, dar a intervenit "noul" si acum curiozitatea te indeamna sa gusti din fructul oprit. Nu crede tu ca cel nou este mai bun sau mai grozav, el ca si tine ca si altii ravneste la ceva ce are altul si daca obtine isi confirma "forta" si barbatia. Apoi cucereste in alta parte. Acesta nu este un om de caracter sau un om pe care sa te poti baza si sa investesti sentimente. Tu procedezi cam la fel cu el. Te lasi atrasa de noutatea jocului de cucerire si esti gata sa renunti la 8 luni de prietenie in care cred, nu ai avut ce sa reprosezi. Deci, draga mea nici tu nu esti departe de categoria de om al celui care intervine intre tine si prietenul tau, daca oscilezi, daca esti tentata sa parasesti doar pentru o noua aventura, un baiat care de 8 luni este iubitul tau. Te sfatuiesc sa iti vezi de relatia ta, pentru ca altfel vei fi in situatia de a sta cu funduletul in doua luntri si te uzi la... Daca insa tentatia este mare, atunci risca si du-te cu cel nou pentru ca asa cum spunea si @crne, nu-l meriti pe actualul prieten, arunca-te in aventura!

18 răspunsuri:
| I'mPerfect(a)! a răspuns:

@crne de acord cu tinehee hee

| Razvan a răspuns:

Nu-l lasa pe prietenul tau.Gandeste rational.Lasi pasarea din mana pentru cioara de pe gard?laughing
Nu mai bine te multumesti tu cu prietenul tau si te bucuri de clipe frumoase alaturi de cel care stii ca te iubeste in loc sa suspini dupa un tip despre care nu stii mai nimic?big grin

identitate
| identitate a răspuns:

Da cu banul!happyDaca stai cu el si el sta cu tine normal ca se raceste.Trebuie sa faceti miscare.happy Daca cu primul s-a racit relatia cum spui tu nu are sens.Cu pretendentul la fel daca nu esti convinsa de el. Oricum cel putin la nivel de sperante e mai bine cu al doilea.
Poate primul chiar asta asteapta daca e indiferent, sa-l parasesti. Unii oameni (barbati si femei deopotriva) sunt atat de egoisti si de josnici incat nici macar nu au curajul sa spuna "S-a terminat!". Fac tot posibilul sa te faca sa renunti tot tu si sa-ti reproseze mai tarziu, sa se planga in stanga si in dreapta si sa caute consolare.Acestia sunt cei mai perversi oameni.
"Copilasii" care inca cred ca o femeie care e cu ei le apartine si ar trebui ca ceilalti barbati sa se dea la o parte ar fi cazul sa se maturizeze. O femeie iti da o sansa, nu ti se ofera. Daca chiar ati fi barbati si ati fi convinsi ca "iubirea" voastra e chiar iubire nu v-ar fi frica de concurenta.Lasati vrajeala si apucati-va de fapte.Toate femeile cu care am fost aveau prieten cand le-am intalnit. Unele mi-au spus de ei abia cand au inteles ca nu gandesc ca voi. Dupa logica vostra ar trebui sa fiu mereu singur? Uneori renunt dar numai daca vreau pentru ca dintr-un motiv sau altul prietenul ei imi e simpatic.
Ce sa faci? Mai rau decat cu actualul nu poate fi asa ca treci la pretendent, dar nu "sta" din nou, faceti ceva.happy

| Hombre a răspuns:

Ai vreun motiv intemeiat sa il lasi? Ceva amanunte lumina mai bine situatia, ori in acesta cauza ce vei face daca va mai veni iar un altul si vrea sa stea cu tine, o tii tot asa? La aceasta intrebare seaca nu pot decat sa ma intreb, oare esti statornica? Chestiune care trebuie totusi sa te intereseze mai mult pe tine.

| Ela_PuRpLe a răspuns:

Pai depinde pe cine iubesti mai mult...
Ai grija ce alegere faci pentru ca mai incolo sa nu cumva sa iti para rau!

| ÅñdRa a răspuns:

Buna, o sati zic un proverb: sa nu arunci niciodata gaina ta pentru alta de pe gardwinking
ramai cu tipul de 8luni pentru ca el tine la tine si cu siguranta te apreciaza.Nu sti cum va fi relatia ta cu cel de-al doilea, nu sti daca el te va iubi sau daca te va aprecia.
Insa acum decizia este a tahappy

ardnaxur1961
| ardnaxur1961 a răspuns:

Eu zic sa stai cu amandoi.
Deodata.
La un loc.
Intre timp, poate te si decizi, compari, vezi si tu care sare mai repede cu materialu'. Fii o pitzipoanca adevarata, ce puii mei!

| silver19 a răspuns:

E clar ca tu nu tii la el adica esti de 8 luni si vrei sa-l lasi pentru altu, mai bine lasa-l acum decat sa-l amagesti dupa aia si mai rau, si daca baiatu ala care vrea sa stea cu tine stie ca ai prieten n-ar trebui sa se bage, ffff urat gest.

| cîrne a răspuns:

Lasa-l pe asta, ca nu-l meriti.

| an4k a răspuns:

Gindestete in primul rind cu cine iti este mai bine! cum se compoarta unul si celalalt cu tine! ce poate sa-ti ofere tipul cu care estila moment si cela lalt! Bafta

| clawdya_8655 a răspuns:

Pai tu nu ai specificat ceva. tu la care tii, la prietenul tau sau la "pretendent"? eu zic sa iti vezi de prietenul tau daca il iubesti. daca il iubesti pe celalalt paraseste-l pe prietenul tau. dar o sa regreti ca ti-ai dat prietenul cu care esti de 8 luni pe celalalt baiat.
bafta

| Green a răspuns:

Eu zic sa nu stai cu niciunul pentru ca pe niciunul nu-l meriti: adica daca vrea "un baiat" sa stea cu tine, tu esti dispusa sa il lasi pe prietenul tau cu care esti de 8 luni. raised eyebrows cam aiurea. asa ca mai bine niciunul.

| love156471 explică:

Oricum relatia dintre noi s-a racit complet nu mai vorbim asa des si in plus el e foarte indiferent eu una nu stiu ce sa mai fac!

| mpw a răspuns:

U cum te ai simnti daca respectivul ti ar face asa ceva?

| mariusciocan a răspuns:

Aaa, esti genul care-si da chilotii jos imediat. Pai, stai 8 luni cu baiatu si daca unu iti zicea ca vrea sa stea cu tine, te pune pe ganduri? Hai ca-ti zic si eu. "draga m-am indragostit de tine pana peste cap, esti frumoasa, esti buna, esti tot ce mi-am dorit, vreau sa fiu cu tine". Ce zici? Ne prostim si noi 1 data la mine acasa?

Ce minte ai. Ar fi frumos sa-ti faca si el tie asa, sa fie nevoie sa mergi la magazinul de "dildouri" ca sa iti mai aduci aminte cum e sa ai pe cineva. Urat caracter. Hai pa laughing.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fa tu nu gandesti esti tampita raw adica tu stai cu baiatul respectiv de 8 luni si apare unu chatterbox si vrei sa´l lasi laughing)... lol :]] ...deci ori nu ti la el ori; esti atat de urata. gen apare unu mai frumos (vrea sa isi bata joc de tine ) si tu sari pe el oh go on ca crezi ca ii place de tine etc laughing nu vreau sa insult dar whistling nah! asa ewinkingdaca il lasi esti proasta raw raw oh go on happy!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Io zic da tu vrei

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

nu nu al lasa pentru altul si cred ca tine la tine daca sunteti anpreuna de 8 luni. si cred ca tipul celalat vrea sa asi bata joc de tine