Te iubeste, dar poate are o perioada mai grea si extenuanta la serviciu. Nu te indoi de sentimentele lui pentru tine, e doar obosit si are nevoie de tine sa-l mai linistesti, sa-l faci mai relaxat.Desi,cred ca si atunci cand te priveste e mai relaxat.
Incearca si tu sa il mai relaxezi.
E foarte obositor sa muncesti (am simtit pe pielea mea), mi-am ajutat parintii la diferinte chestii prin curte si pe la casa. Si 2 zile am fost darmat, abia stateam pe picioare :<
Daca lucreaza sigur era obosit, e normal nu? saracu obosit de la munca ...nu s`a saturat de tine te iubeste daca ti-a si zis si a reactionat intr-un final.
Mai intai incearca sa faci ceea ce te-au sfatuit si cei de inaintea mea, incearca sa il intelegi si sa nu fii stresanta, daca te iubeste o sa isi dea seama ca nu prea iti demonstreaza asta si o sa devina mai afectiv, insa... in cazul in care lucrurile continua, el devine tot mai distant, ar fi ok o pauza, o saptamana, doua, asa o sa se clarifice situatia, sentimentele lui...
Trebuie sa il sustii si sa nu il sufoci, asa pateam si eu, incearca chestii noi si o sa vezi ca o sa fie curios, o sa uite de oboseala!
Da ai dreptate! asa a fost, acum cu acelasi baiat am o alta problema si numai ce am postat-o!
linarkfts întreabă: