Faptele sunt mai important decat cuvintele (parerea mea). Degeaba ai unu care iti zice de 100 de ori pe zi ca te iubeste si bla bla si te inseala cu care prinde.
E de apreciat la el ca desi e mai mare nu ti-a cerut sex asa cum ar fi facut multi altii in locul lui.
Imagineaza'ti un baiat cu telefonul in mana care i'ti spune ca te iubeste. iar acum unul care face ce face prietenul tau. tu ce crezi? la care te inmoi mai tare? asa cum a spus si WildDream, faptele conteaza, dar uneori si cuvintele. faptul ca nu iti spune des arata ca nu prea se simte in largul sau spunandu'ti asta desi. 6 luni e cam mult. Esti doar foarte banuitoare. stii de ce pentru ca e prea frumos ce aveti pana acum. asa sunt si eu si o bat pe prietena mea la cap cu mii de chestii penibile si fara sens . ceea ce iti propun este pur si simplu sa te intalnesti cu el, sa stai ceva timp si sa faceti ce faceti de obicei, si dupa pur si simplu sa il intrebi direct tot, si despre cuvinte si despre tot, fara insinuari si alte nebunii de genul o sa afli adevarul curat, succes ^^.