| L2558 a întrebat:

Am un prieten de aproape 6 luni, Eu am 14 ani iar el 17
Acum ceva vreme tot m-am certat cu el, crezand ca-i place de fosta colega de generala ( la care a tinut foarte mult ).
Sunt extrem de geloasa si urasc asta
Mi s-a jurat ca nu are nimic cu ea si nah... in fine

El este timid, nu prea imi spune ca ma iubeste si asa, tot eu am facut primul pas, tot eu i-am spus ca il iubesc, iar apoi imi spunea caci si el

De vreo 3 ori mi-a spus si el ca ma iubeste, impins de mine de la spate
Cand sunt cu el, ma saruta, ma imbratiseaza, imi arata afectiunea lui fata de mine, mi-a spus concret ca nu vrea sex

Oare chiar ma iubeste? Cum sa-l fac sa imi spuna mai des acele cuvinte magige? Deseori sunt trista pe chestia asta, crezand caci are pe altcineva, sau tot probleme de genul, desii, stiu ca nu m-ar insela, dupa cate mi-a spus si nici nu e genul de persoana ca sa faca asa ceva. Voi ce credeti? Rog seriozitate... Multumesc

Răspuns Câştigător
| WildDream a răspuns:

Faptele sunt mai important decat cuvintele (parerea mea). Degeaba ai unu care iti zice de 100 de ori pe zi ca te iubeste si bla bla si te inseala cu care prinde.
E de apreciat la el ca desi e mai mare nu ti-a cerut sex asa cum ar fi facut multi altii in locul lui.

3 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

DAA!

| BlackCinnamon a răspuns:

Imagineaza'ti un baiat cu telefonul in mana care i'ti spune ca te iubeste. iar acum unul care face ce face prietenul tau. tu ce crezi? la care te inmoi mai tare? asa cum a spus si WildDream, faptele conteaza, dar uneori si cuvintele. faptul ca nu iti spune des arata ca nu prea se simte in largul sau spunandu'ti asta desi. 6 luni e cam mult. Esti doar foarte banuitoare. stii de ce pentru ca e prea frumos ce aveti pana acum. asa sunt si eu si o bat pe prietena mea la cap cu mii de chestii penibile si fara sens laughing. ceea ce iti propun este pur si simplu sa te intalnesti cu el, sa stai ceva timp si sa faceti ce faceti de obicei, si dupa pur si simplu sa il intrebi direct tot, si despre cuvinte si despre tot, fara insinuari si alte nebunii de genul tongue o sa afli adevarul curat, succes ^^.

| ccaattaalliinn a răspuns:

Daca tu crezi ca te tredeaza paraseste-l