anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna!
Am un prieten de aproape o saptamana, iar el ma tot alinta cu diminutive gen "ingeras, puiut" iar mie nu prea imi plac chestiile astea, dar pot inghiti.problema este ca ma simt aiurea pentru ca ma gandesc ca daca eu nu-l alint o sa creada ca nu tin la el, sau ceva de genul:-s...propuneri?

7 răspunsuri:
| Libelle a răspuns:

Pai... da cam asa o sa creada
pai ce idei? de ce ti-e greu sa ii zici asa?
daca il iubesti e normal sa il alinti sa te alinte.nu ai mai zis asa niciodata sau cum? ca nu prea inteleg.
zii prima data si apoi te obisnuiesti. e frumos sa ti se zicasa, nu stiu de ce nu-ti placestraight face

| Emma a răspuns:

Poi. o sa creada ca esti indiferenta, ca nu ti pasa de el.bla bla
Incearca si u sa i spui asa uneorihappyde dragul lui
Xoxo

| claudiea79 a răspuns:

Gogoase; iubirica; bombonica

| Casiana a răspuns:

Daca mi-ar zice iubitul meu "diminutive" sau iubi, iubita, etc cu siguranta nu m-as supara...Ar trebui sa iti placa.

Iti sugerez sa gasesti raspunsul la intrebarea "de ce nu imi place?" si o sa vezi ca dupa o sa stii ce ai de facut. Poate nu il iubesti cu adevarat, poate ca inca ai mici retineri fata de el...

Daca e decat de o saptamana e posibil sa fie totul prea brusc... Spune-i sa o ia mai incet si daca te iubeste cu adevarat cu siguranta te va intelege.

P. S:Invata sa iubesti!

| nuta a răspuns:

laughing
pai de ce nu il alinti?
nu iti face placere?
e frumos sa o alinti pe pers de langa tine

| ancutsa410 a răspuns:

Nu inteleg de ce nu iti place?thinking
eu ador asta[daca vine din partea prietenului meu normal]big grin in finebig grin
mai bine vorbeste cu el si spune-i ca il iubesti doar ca nu prea le ai cu alintatu`...gasiti impreuna un alint care sa-l foloseasca "merew" si care sa-ti placa si tie.

| BrilianT a răspuns:

Ii spui ce te deranjeaza, crezi ca te va parasi?