Pfoai
stiu sentimentul
nu mi s-a int
dar pot sa il simt
pai
stai cu acesta
nu degeaba te-ai dest de fostul
nu se merita
apoy vei regreta:*
numai pastra legatura cu fostul evital
Nu esti sigura de sentimente. pune ti ordine in ginduri si nu te uita in urma. te va considera. de 2 lei si ti va face mereu asa. isi va bate joc de tine cind va vrea el.
Poi din ce motiv te-ai despartit de primul? daca el a vrut sa va despartiti ...Probabil se va intampla la fel dupa o anumita perioada.
Daca as fi in locul tau, cred ca as continua cu actualul prieten daca merge bine...
E urat sentimentul, il stiu. pot sa bag mana in foc ca fostul te vrea din nou pentru ca tu acum esti cu altcineva. e sentinmentul ala de "ce a a avut si ce a pierdut". te regreta, dar daca ai fost sigura de motivul despartirii, atunci mergi inainte.lasa trecutul in urma si da o sansa actualului. poate merita mai mult decat fostul!:*
Off. stiu cum e. dar in orice caz nu se meerita sa te intorci la el. dai o sansa actualului, si stii de ce? pentru ca ai zis ca tii la el, si ai sa ajungi sa il iubesti nebuneste, asta daca petreceti timp impreuna , stii tu, filme, clatite, stele, si toate celelalte. cat despre celalat e doar orgoliul ca nu te mai are!
linarkfts întreabă: