| bebik a întrebat:

am un prieten din copilarie ...care acum ma place si face gesturi din astea :ma ia in brate, ma pupa, imi ia apararea etk ...eu ce pot sa fac? sa fac la fel sau sa il tratez cu indiferenta? plizzz ajutztzima si nu luati aceasta intrebare in derass plizz dau fundita tongue tongue kisswinking

Răspuns Câştigător
| Dav7id a răspuns:

Gandeste-te ca sunt atatea fete care cauta un baiat care sa le apere,sa le ia in brate,sa le pupe, dar acum cum doresti tu, daca simti ca nu e bine asa sau e prea bine.Nu are cine sa iti ia intrebarea in derass,e ceva normal si doar pentru asta suntem aici,pentru a ajuta,nu pentru a face "stouri". Totul tine de tine,ce crezi tu ca vrei, daca crezi tu ca poti sa faci acelasi lucru pentru el, sau vreti sa ramaneti prieteni.Cheia e la tine.Saru' Mana!

7 răspunsuri:
| Rayyy a răspuns:

Bună,
Sincer, tu îl placi? Dacă nu simţi nimic pentru el, faci mai rău dându-i speranţe sau făcându-l să creadă lucruri greşite. Îmi imaginez că e prietenul tău şi că nu vrei să-l răneşti, însă va suferi mai tare dacă va afla că l-ai tratat în acelaşi mod doar pentru a-l mulţumi. În plus, ignoranţa nu este nici ea o soluţie.
Cel mai bine ar fi să îi explici că momentan nu vrei să te implici în aşa ceva. Succes!

| unknow a răspuns:

E s afaci?! thinking hmmmm. ce-ti spune inima!winking

| Elisa a răspuns:

Daca si tu il placi poti sa il iei si tu in brate, sa il pupi. Dar daca nu simti nimic pentru el mai bine ignora-l sau spuinei ca nu iti place de el. Daca tu crezi ca relatie dintre tine si el va merge nu ai decat sa incerci.

Fundita?

| Ezzio a răspuns:

Pai daca te place inseamna ca si tu ar trebui sa-i spui ca vrei sa fi cu el. faci cum iti spune inima.BAFTA:->

| albastrualb77 a răspuns:

Are dreptate CmPuNk, fa ce-ti dicteaza inima...

| VIKZ a răspuns:

Daca iti place de el, faci acelasi lucru, il iei in brate, il pupi...winking

| bebik explică:

Multumesc frumoss pentru raspunsurile voastre si ca nu ati luat acest lucru in derass