| cryforyou a întrebat:

Am un prieten la care tineam f mult atat de mult incat ne-am mutat impreuna. Faza e ca am inceput sa ne certam din orice. Iar acum cateva zile mi-a zis ca fosta lui era mult mai buna la pat decat mine si ca o facea bine.Pe mine m-a deranjat faza asta. chestia e ca nu stiu cum sa-l fac sa regrete ceea ce a spuscrying

Răspuns Câştigător
| stefan_4644 a răspuns:

Ii explici cat de mult te-a deranjat chestia asta si incearca sa nu pui la suflet ca oamenii zic multe la nervi si ar mai fi si contextul.Adica nu cred ca erati la cafea si brusc ti-a zis chestia asta.De urata e foarte urata si jignitoare dar daca il ierti pentru ca merita ca om foarte bine. Daca nu treci peste si tu nu i-ai dat nici un motiv sa zica asa ceva intoarce-i replica ne ustura mult mai mult pe noi decat pe voi crede-ma.Si daca vrei sa fii 100% sadica gandeste-te la un loc mai extravagant unde voi nu a-ti facut sex si povestestei amuzata ce nebuna erai cand faceai sex acolo, dar asta e cam sub centura happy

13 răspunsuri:
| Floreenofficial a răspuns:

Eu l-as plesni de i-ar sari toti dintii pana la ultimu.
dupa ce ca il lasi sa o faca cu tine mai e si nemultumit?! ia uite la el... straight face

| CevaNormal a răspuns:

Intr-adevar barbatul ajuta, si sprijina fata la greutati, dar nici fata nu trebuie sa puna mainile in sold si sa astepte, dar cel mai bine e sa discuti cu el CALM, crede-ma cu calmul o sa rezolvi totul, si principalu sa nu i-ai htarari decisive intr-un timp scurt, trebuie sa ai rabdare, si multa incredere in relatia voastra. Baftawinking

| fabiola a răspuns:

Daca regretele nu vin din propie initiativa, cu ce te-ar incalzi daca l-ai face tu? Problema e alta: a spus-o la nervi sau chiar asta simte? Deci dupa atatea certuri ar fi bine sa discutati si serios, si in liniste!

| Barajag a răspuns:

Spune-i ca "nemultumitului i se va lua darul", asta bineinteles, daca iti va mai reprosa pe viitor.Bafta!

| madagascar a răspuns:

Nu te merita sa se duca la aia daca nu-i convine, un barbat destept isi ajuta partenera sa invete cea ce nu stie si cea ce ii place, ca doar nu te-ai nascut invatata, e prea prost daca spune asta. poate te-ai grabit mutandu-te cu el.

| Crs a răspuns:

Muta-te!

| So Good a răspuns:

Eh... asta se intampla cand stai cu persoana la care tii daca nu ai sta cu el ar interveni DORUL de el si atunci nu s-ar fi intamplat astawinking

| AlndChocolate a răspuns:

HI.Asta nu e ce se spune in fata unei persoane.Cred ca ar trebui sa ii spui ca vrei sa vorbesti ceva cu el, ceva serios si sa ii spui ca te-a deranjat faza, iar daca iti face scandal pentru asta nu-l plezni, nu-i zice nimic, du-te in camera ta si decide tu singura ce vrei.Eu in locul tau ia-si fi spus: daca asa-mi vorbesti si eu nu ti-am facut nimic, apoi mai bine ne despartim sa vedem daca alta va fi mai buna la pat decat mine " ". Tu sti ce vrei sa faci, tu simti, eu ti-am dat doar o parere ca doar de aia suntem noi aici.
Daca nu este respect intre voi, atunci nu mai merge.
Bafta multa pe viitor!

| paula90 a răspuns:

Spune-i si tu ca fostul tau era mult mai dulce cu tine decit el...si mult mai dragut, si nu vreau sa te superi dar e chiar un badaran, asa chestii nu se spun si nu se arunca in fata, daca lui i-a placut mai mult de fosta cum era la pat nu inseamna ca era mai buna, unii baieti pot spune exact inversul despre tine

| Allegria a răspuns:

Barbatii sunt fraieri.(unii)
o perioada de timp nu ma accepta sa faci sex cu el si vezi ce zice.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Taiei instrumentu

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca ti-a spus asta e un badaran. Ignora-l si asteapta pana o sa vina sa-si ceara scuze(o sa o faca), iar cand vine acel moment trimite-l la fosta. oricat de mult ai tine la el nu poti permite sa te calce in picioare si sa te jicneasca. fa-te respectata si consoleaza-te cu gandul ca nu te merita.

| Theseus a răspuns:

Cred ca prietenul tau e un mare tampit daca ti-a spus asa ceva si nu pretuieste cta meriti
Dk vrei sa-l faci se simta prost fa-l un timp gelos sau seduce-l si o sa-si schimbe parerea
Daca nu se intampla asat inseamna ca e un mare prost acept tip
BAFTA