Mai, dar tu te-ai gandit ca poate el il cunoaste mai bine pe varul sau si ca poate stie ceva ce tu nu stii? nu incerc sa-i iau aparerea dar e oarecum justificata gelozia lui. sau nu stiu, pune-te in locul lui, tu cum ai reactiona? nu ai fi geloasa? cred ca voi 2 nu prea comunicati, intr- o relatie e nevoie de asta. mai e nevoie si de incredere. daca aveti incredere unul in celalalt, gelozia e nimic.
scuza-ma, am vazut raspunsul lui fiore si mi-am dat seama ca se interpreteaza oarecum gresit ce am zis mai devreme. ma mentin insa pe pozitie, daca e o relatie serioasa, intre voi nu ar trebui sa intervina nimic, daca el e mai presus decat amicii tai cred ca o sa faci ce-i mai bine pentru relatie si nu numai pentru tine. eu am trecut prin ceva asemanator, prietenul meu a avut mai multa baza in amicii lui decat in mine, amici care l-au lasat si tot eu i-am fost alaturi.( asta referitor la prieteni)
tu o sa faci cum iti dicteaza inimioara, sunt sigura ca il iubesti si te iubeste de vreme ce este gelos. fa ce e mai bine pentru voi.
Buna,pai el poate e gelos fiindca te iubeste si isi imagineaza lucruri care nu sunt.Dar,daca vezi ca e asa gelos, discuta cu el si fa-l sa inteleaga ca intre tine si varul lui nu e nimic altceva decat o relatie de amicitie, el ar trebui sa aiba incredere in tine.Si totusi,daca nu va intelege, atunci mai bine las-o mai moale cu varul lui, daca sti ca e gelos.Stai cu el cat mai mult timp,spune-i ca il iubesti,fi tandra cu el,arata-i ca e singurul baiat pe care il iubesti.\
Nici el nu face bine ca e asa gelos, dar oarecum il inteleg, el nu stie poate cum sta treaba.Si varul lui ar trebui sa ii spuna cm stau treburile ca voi doar sunteti amici si atat.
Nu mai sta cu tipul ala, e si normal sa fie gelos daca tu iti petreci mai mult timp cu varul sau decat cu el.ce sa zic, na, tu degeaba ii explici ca nu o sa inteleaga si apoi, baietii in general, nu sunt gelosi asa fara motiv, adevarul e undeva la mijloc. e o copilarie asta, daca tii la iubitul tau, bine ar fi sa-l lasi pe celalalt, asa nu o sa va mai certati, el nu o sa aiba motiv sa fie gelos si poate o sa afli si intentiile varului sau ( daca are vreo una, o sa t caute el, tu normal ca nu o sa ai grija lui, nu? indiferentde intentie )
Nu merita nici unul sa nu vorbesti cu diferite persoane doar pentru ca el e gelos.gelozia e o slabiciune.nu trebuie sa renunti la alti prieteni sau prietene doar pentru ca asa vrea iubitul! nu-l lasa sa te schimbe! pentru ca la urma urmei nu stii cat timp il ai aproape si daca te desparti de el si l-ai lasat sa-ti conduca viata desi e mult spus ai sa pierzi si prieteni si pe el.parerea mea.succes!
Hmmmmm...te iubeste si de aia e cam gelos. De aceea va trebui sa vorbesti cu el sai sa ii explici ca nu ai nimic cu varul lui. fiindca el isi imagineaza tot felul te prsotii. te iubeste il iubesti, deci totul va fi ok.ai sa vezi.bafta.pooop. fundita?