Ooo, minciuna ca minciuna, hai ca se mai admite, ca cine nu minte, dar palma...nuuuuu! Fa o pauza luuunga, ca se pare ca el nu este ceva important pentru tine, de simti nevoia sa-l tot minti! Si poate ca omul a ajuns la capatul rabdarii. Mai bine va despartiti! Eu zic ca este mai sanatos pentru amandoi!
Sa nu-l mai minti, sa te schimbi daca-l iubesti cu adevarat daca nu lasa-l frate de ce sa-l minti? ca asa vrei tu? sunteti de 2 ani impreuna si tu-l minti. asta e o relatie... de minciuni.
FantaSZy.
Crek s-a saturat si el de atatea minciuni
nu trebuia sa il minti
intr-o relatie se vorbeste deschis
Da de ce trebuie sa il minti? Cu ce te ajuta minciuna? Mai bine te desparti de el daca ai de gand sa il mai minti asa in continuare.
Apreciez sinceritatea ta macar cand recunosti ca tu esti cea vinovata. 2 ani de minciuni cred ca sunt mai mult decat suficienti si nimeni nu merita sa suporte asta.
Tooate ca toate dar palma gandeste-te putin in viitor. si vezi ca acum de 2 ani ai primit o palma dar peste 20? cat de nervos dadea in zid nu in tine, sfatul meu. renunta la el. chiar daca il iubesti. nu o sa-ti fie bine. cu el. eu mi-am spus parerea poate nu era ceea ce vroiai sa auzi.si poate nu-mi vei da fundita. dar gandeste-te la ce ti.am spus.
Ai gresit mintindu-l. punete in locul lui, nu cred ca ti-ar placea, s-a cam saturat si el nu crezi? Oricum gestul lui nu poate fi "interpretat"o palma la o fata hmm.Nu`i permite asa ceva, luati o pauza si in final sa va cereti scuze, tu pentru ca l-ai mintit si el pentru palma "daruita". Nu-l mai minti si ai sa vezi ca relatia voastra o sa fie frumoasa.
Sincer daca as fi fost in locul lui ti-as fi dat un pumn nu o palma.Esti vinovata asa ca nu ai ce sa mai faci...
Pai daca al minti normal ca ti-a dat o palma. Nu mai al minti asa va antelegeti mai bine daca continui tot asa ajungeti la despartire
...De ce il minti? Pune-te in locul lui, sa treci prin multe certuri pentru ca partenerul te minte...Nu e prea placut, nu? Parerea mea ca tine la tine din moment ce nu s-a despartit de tine chiar daca l-ai tot mintit.Nu stiu cum sa procedezi mai departe, dar nu il mai minti: in scurt timp o sa te vezi singura-singurica
Nastita, nastita... tu iti dai seama ca nu e bine ce faci? prin atitudinea ta fata de ceea ce aveti impreuna(relatia, sentimente, etc.) distrugi totul practic. o relatie, din punctul meu de vedere trebuie sa fie bazata pe incredere care la randul ei se construieste pe o baza solita de sinceritate. l-ai mintit de mai multe ori, e si normal ca s-a saturat si acea palma a aparut ca si produs al furiei pe care pana la urma tu ai iscat-o si imi pare rau ca trebuie sa spun asta dar ai cam meritat-o. te iubeste(din moment ce inca mai este langa tine cu toate ca l-ai mintit), nu ii fa rau... tu esti sigura ca il iubesti? fii sincera cu tine insuti de data asta si incearca sa-ti dai seama daca tii intr-adevar la el si daca esti dispusa sa fii intr-adevar cu el pentru ca o legatura bazata pe minciuni nu mai e o relatie. daca vrei intr-adevar sa fiti impreuna fii sincera si sunt sigura ca n-o sa mai "umbli" palmuita