Eu spun sa apreciezi ca ti-a spus adevarul.nu a vrut sa iti ascunda asta, si tocmai de aia ti-a si spus, pentru ca te iubeste si se simtea vinovat.normal ca te iubeste, altfel nu ar fi stat 3 ani cu tine aiurea.a gresit, poti trece cu vederea odata o chestie de genul, mai ales ca aveti o relatie stabila si mai si iubiti pe deasupra :*
Buna Nico! Ahhhm...dar tu ai stat de vorba cu el despre lucrul asta? L-ai intrebat ce l-a determinat sa faca asta? Probabil a fost un impuls ceva si o fi folosit-o pe respectiva in mom ala, dar eu cred ca nu a fost ceva din suflet, pur si simplu de nevoie Daca iti tot spune ca te iubeste si te roaga atat de mult sa il ierti, inseamna ca intr-adevar ii pare rau. Ai putea sa il ierti, dar trebuie sa discuti cu el foarte serios cu privire la relatia voastra; daca vrea o relatie serioasa cu tine, ar fi bine sa nu se mai intample chestii de genul asta si daca zice ca te iubeste... pune-l sa-ti demonstreze lucrul asta. Spune-i ca faptele sunt mult mai importante decat vorbele si ca o sa-l ierti doar atunci cand simti cu adevarat ca te iubeste
@just marry. multi pot zice ca le pare rau, dar sa nu fie asa. Adica mno, jefuiesc o banca, nu afla nimeni, imi cumpar tot ce vreau. stii "imi pare rau"
Nico, eu zic sa vorbesti cu ceva peieeteni de-ai lui, cu care te intelegi mai bine. si sa aflii ce s-a intamplat de fapt, el poate a mintit.3 ani, pff lunga relatie, daca esti din 97.Cunosc foste cupluri, de odata cu tine si ei au fost tot cam atat. El se purta cum zici tu, iar ea ii ignora pe toti care ii ziceau ca el s-a saturat. Si el zicea de astea in fata.si pana la urma a recunoscut el ca s-a plictisit de ea, si ea a suferit enorm de mult, el peste 2 zile a fost deja cu alta.Ai grija sa nu patesti la fel.toate cele bune
Ori a vrut sa iti atraga atentia, ori chiar a vorbit serios.in cazul in care a spus adevarul este de admirat, nu lasa aceasta mica chestie sa va strice relatia. Stai linistita!
MaximAnaMaria întreabă: