| crinutzaa11 a întrebat:

am un prietencare am fost cu el. dar m-am certat.si acum se comporta foarte frumos cu mine.si nu stiu ce sa fac? vreau adevarul...multumesc

4 răspunsuri:
| ღ..*Addelly*ღ.! a răspuns:

Este clar ca vrea sa se impace cu tine! vrea probabil sa fiti iar impreuna. daca ii pare rau de ce s-a intamplat oferai a 2 a sansa

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ori isi da seama ca a gresit, ori se poarta frumos pana va impacati si apoi revine la comportamentul sauwinking

| BuBuLyNa a răspuns:

Stai cu el daca el mai vrea si cereti scuze daca ai gresit si daca nu tot cereti sa te poata ierta si sa va intelegeti mult mai bine.Bafta!

| monyk a răspuns:

Buna, eu una cred ca regreta cearta dintre voi, ca nu vad care ar fi motivul pentru care sa se poarte asa frumos, sau poate vrea sa fiti buni amici, dar totusi raman la prima varianta, cum ca el ar vrea impacare, ca asa sunt baietii, fac diferite fapte, gresesc, apoi le pare rau si se intorc la fata prin diferite moduri si pretexte, daca tu il iubesti si crezi ca merita o sansa atunci poarta-te si tu frumos cu el, asteapta sa vezi cum reactioneaza el mai departe, totusi nu te avanta prea tare si ai grija sa vezi in conitnuare cum se comporta, daca e sincer sau nu, oricum asa a facut si prietenul meu, adica ne-am despartit, ne-am certat foarte tare, apoi a inceput sa se comporte fff frumos cu mine si iata ca ne-am impacat pana la urma, nu era vorba ca vrea el sa fie amicul meu, vrajeala, vrea sa va impacati.