anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

am un vecin care e foarte dragut.in ultimele zile mia tot propus sa mergem impreuna spre scoala.si sa iesim afara.imi place tare mult de el.cum pot sa aflu daca ii place de mine? sau sa il fac sa isi dea seama ca il plac foarte mult? prefer sa nu ii spun in fata...sau sa fiu disperatalaughing...totusi as vrea sa faca el primul pas. dar sa stie ca il plac.puppy dog eyes

Răspuns Câştigător
| kattya96 a răspuns:

Iti zic eu ca in ziua de azi un baiat care nu te place nu ti-ar propune niciodata sa iesi afara sau sa mergi cu el la scoala oh go on.
Nu cred ca trebuie sa faci tu primul pas, mai asteapta putin pana prinde el curaj. Adica normal ca trebuie si tu sa-i dai de inteles ca il placi. Dar nu e asa greu, ii zambesti mereu mai il strangi in brate pe la spate, ii zici ca ii sta bine parul sau ceva de ochi, gasesti tu rolling on the floor.
Oricum ma bucur pentru voi, sunt sigura ca pana la urma o sa fiti impreuna. Mult noroc si daca vrei sa-mi spui si mie daca ati reusit rolling on the floor.

7 răspunsuri:
| Mann02 a răspuns:

Daca e timid si tu nu faci nimic, nu o sa iasa nimic, si deja el te place crede-ma, daca iti propune sa mergeti la scoala si asa mai departe impreuna deja e gata treaba, trebuie doar sa iesiti la o plimbare si cand sunteti singuri (preferabil la despartire) sa ii dai un sarut pe buze, scurt, si pe urma continui daca reactioneaza pozitiv, fara limba si alte chestii... asta o sa va faca sa visati frumos noaptea si abia o sa asteptati sa va intalniti a doua ziwinking

| MasterYoda a răspuns:

Trebuie sa fi subtila, trimite-l la mama omida

| Saammyyy a răspuns:

Pai mergi cu el spre scoala,vorbeste cu el cu unele semne, cu vorbe mai dulci, dar nu te scapa prea mult)

| Prapacea a răspuns:

Cred că ești defazată cu pi/2. Normal că te place, ce aștepți? Un banner?

| Sherinyk a răspuns:

Pai din moment ce iti propune sa mergeti impreuna la scoala e sigur ca te place deci accepta sa te duci cu el la scoala si... incearca sa te dai pe langa el sa il iei de mana...
Sper ca te-am ajutat!
Succes!
Funda?

Răspuns utilizator avertizat
| elasexygagica a răspuns:

Baiatu e inteligent, imi place cum te joaca pe degete, vrea sa te bage in patul luilove struck toata stima pentru ellove struck