anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Bună, am vârsta de 14 ani și am penisul aproximativ de 10 cm, daca aș comanda titan gel sau ceva asemănător din aceasta gama ajuta creșterea penisului? Țin să vă rog, sa răspundă doar cei care știu și cei care poate au folosit "Titan Gel"

Răspuns Câştigător
| corbulalbrosu a răspuns:

Indiferent de cati bani dispui, te sfatuiesc sa nu-ti arunci banii in mod absolut inutil, in buzunarele unor sarlatani nemernici si ticalosi care se imbogatesc prin vanzarea de iluzii desarte, unor neferici ai sortii. Marimea ca si lungime a penisului tau este planificat GENETIC, exact la fel ca si INALTIMEA ta care orice ai face NU va fi nici mai mica dar nici mai mare decat cea care a fost planificata prin informatia genetica inscrisa si transmisa prin cromozomii care intra in alcatuirea ADN-ului tau. Unica metoda prin care se poate mari penisul cu circa maxim 2-3 cm (NU mai mult) consta intr-o operatie chirurgicala care este si destul de complicata, dar si destul de NEsigura in privinta rezultatului obtinut. Din acest motiv operatia se efectueaza doar ca acordul scris si asumat de fiecare pacient in caz de nereusita. Si cu toate ca prezinta un atat de inalt grad de risc/esec, este o operatie foarte/destul de scumpa. Se poate aprecia ca in mod aproape sigur in urmatorii 2-3 ani cat timp organismul tau se va dezvolta, poate chiar foarte mult, se va mai lungi si penisul tau cu cativa cm in plus fata de lungimea actiuala. Multa sanatate!

8 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Nu fi naiv sa crezi toate prostiile vazute pe net. Doar chirurgical iti poti mari penisul. Sau, pentru linistea ta, cumpără o lupă.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Vrei sa te piși mai la distanță sau care e scopul?

| Sofer a răspuns:

Pana ajungi la 18 ani o sa mai creasca el.

| AlexCristi97 a răspuns:

Titan gel sau orice alt gel de genul te ajuta doar pentru fermitatea erectie, ceea ce la varsta ta nu e cazul. Nu iti va creste cu geluri si creme

| LilPleito a răspuns:

Pune mana si citeste ceva, copil inconstient.
#Generatie #Distrusa
auzi ce ganduri are el la 14 ani, despre putzulica. Si ii spune si "penis" laughing

| WolfySt a răspuns:

Ai discord?

| andy2026 a răspuns (pentru WolfySt):

Pentru ce discord?

| WolfySt a răspuns (pentru andy2026):

Daca mai ai nevoie de alte raspunsuri, sau daca vrei sa fim prieteni.