Pana nu faci ceva pentru tine, sa slabesti si sa-ti creasca increderea in tine, nu poti atrage pe nimeni!
Pune mana si da jos 15kg, ca sa fii sanatos si sa arati bine si vor roii fetele in jurul tau!
Imi place sa folosesti diminutive. Nu conteaza cum arati, este cineva acolo si pentru tine, important este sa il cauti, sa nu astepti sa vina din senin pentru ca nu vine.
Nu ai nicio sansa, nu cu gandirea asta. Faptul ca esti "grasunel" nu are nicio importanta. Gresit e ca vrei sa-ti faci "o prietena", spunand-o cu sensul de orice fata de pe strada, doar sa am. Asa gandesti, nu are rost sa ma contrazici. Daca vei renunta la a gasi "o prietena" si vei astepta sa-ti intalnesti jumatatea, te poti gandi la relatie. In orice caz, daca tu dai importanta aspectului fizic, cei din jurul tau vor da si ei. Daca mergi cu gandul ca esti grasunel, lumea te va vedea grasunel. Du-te cu gandul ca esti inteligent, arat-o, si lumea te va aprecia pentru asta. Bineinteles, depinde de cati ani ai. Daca ai sub 20 ma indoiesc ca fetele de varsta ta iti vor aprecia prea mult inteligenta. Lucrul acesta necesita maturitate in gandire. Sugestia mea e sa astepti sa fii matur si sa intri in contact cu femei mature. O alta problema e ca vrei pur si simplu o prietena. De ce? De ce o vrei? Relatia se incepe cand iti gasesti sufletul pereche, indiferent cand a fi, nu cand "vrei".
Esti virgin, asa-i?
Esti un anti-talent, un jalnic in ceea ce priveste tainele iubirii. Nu-i mai raspunde acestui baiat cu aberatii de genul. Nu isi poate face o prietena pentru ca e gras, e constient de asta. Fetele nu se prea uita dupa baieti supraponderali, doar daca au bani, iar eu nu cred ca el este ceva magnat la 19 ani. Esti probabil un virgin trist de 16 ani care s-a trezit sa dea sfaturi despre dragoste oamenilor, dar tu ai pupat la viata ta doar moastele Sf. Parascheva. Halal caracter.
Sau un virgin de peste 25
In lumea ta trista, din cluburi, probabil e cum zici tu. In lumea celor cu IQ sub 80 conteaza ca esti sau nu supraponderal, dar daca depasesti 100 nu mai conteaza.
126 si totusi conteaza
N-o lua in considerare pe AnaMaria, delireaza. E trist ca la vreo 50 de ani sa ai o gandire asa superficiala.
Slăbeşte dacă ti se pare o problemă că eşti grasunel. Dacă nu eşti mulţumit de tine si nu te iubeşti tu, nici altul n-o s-o facă
In primul rand baga-ti picioarele in raspunsul idiot pe care l-a lasat userul Plato. In al doilea rand, slabeste. In al treilea rand, mai ai de lucrat la atitudine si la stima de sine
Pentru userul Plato: conteaza sa nu fii supraponderal, in special pentru sanatate, fiindca kilogramele in plus pot duce la diferite afectiuni: diabet, hipertensiune, colesterol marit.
Deci intr-un final trebuie sa slabesc si sa iau mai multa atitudine ca sa fac o iubita?
Da
Sa nu iti fie rusine cu ceea ce esti, scapa de timiditate, apuca-te de sport, ai o inaltime destul de ok, ca sa fii in parametri normali incearca sa ajungi pe la 80kg.