Fiecare are propriile motive pentru care e singur, nu există ceva general valabil
Pentru ca nu toata lumea are aceleasi prioritati cand cauta un partener. Da, unii sunt interesati de greutate, dar altii nu. In plus, se mai intampla sa se casatoreasca si sa se ingrase dupa.
I-am raspuns,sta cu el din comformitate,mi-a dat like, de grasa cu coarne e o laudarosa, se lauda ca e bogata ca si noi suntem saraci, astia grasuti se conformeaza in toate, e ok sa fii gras nu conteaza fizicul, sunt minciuni personale, asa ma minteam si eu ani intregi
Caracterul și averea își spun cuvântul atât separat cât și împreună de la caz la caz. Aviz căsătoriei Oanei Roman.
Pentru că nimeni sau foarte putini au curaj sa abordeze tipele frumoase și fit. De aia sunt așa și chiar daca o fac incep să îi apuce emoțiile. Până la urmă sfârșesc in a fi singure.
Cu alea grase toți au tupeu sa le abordeze și nu le pasa așa mult de ele. Dar ele profita de chestia asta și sfârșesc prin a avea foarte mulți parteneri sexuali. Dintre toate femeile cred că alea grase și urâte sunt cordițe de cei mai mulți.
Pai, sunt femei grase(poate nici urate) care au o relatie sau poate familie. cu niste barbati mult mai atragatori ca ele si totusi el o respecta si o iubeste.
Arata-mi un exemplu. Eu din cate vad majoritate cuplurilor sunt la fel de atractivi. Bine mai sunt unele cupluri in care exista diferente dintre aspectul lor fizic, că frumusețea mai e și în ochiul privitorului. Dar în 9, 9 din 10 cazuri arata cam la fel.
Așa și eu pot spune că unele sunt prea frumoase pentru unii, dar asta nu înseamnă că aia ar fi urâți. Numai eu ii vad așa.
Sunt multe cazuri in care femeia e mult mai putin atractiva luandu te dupa standardele societatii comparativ cu baiatul de langa ea si fara exemple, te poti uita in jurul tau. Si bineînțeles ca frumusetea e subiectiva, de aia si sta împreună cu ea. Sau cum sunt barbati hidosi si totusi au partenere frumoase
Cazuri cum ar fi tu?
Am întâlnit unele ce aveau o imagine proastă despre ele, se credeau că sunt prea grase sau prea slabe.
Dar asta nu înseamnă că așa le consideram eu.
Când vine vorba de relații binenteles ca astea contează cel mai puțin.
Nu e cazul meu, dar nici nu pot sa fiu atat de penibila incat sa dau exemple cu alte persoane. Dar exista... Si nu ma deranjeaza. Daca se iubesc, e ok. Eu voiam doar sa inteleg care e parerea voastra despre subiectul asta. Intr o oarecare masura, m-am lamurit
Bravo! Tipic jurnalismului contemporan. Se spune din surse sigure ca., exista si., statisticile arata ca. am vazut pe tik tok elefanti pitici, subiectivismul alimentat de superficialitate. Lasa-ma sa ghicesc! E pentru o prietena, aceasta pledoarie, nu? Ea este foarte putin dolofana, dar extrem de draguta si ii plac la nebunie amandinele. Ar putea insa sa faca fericit orice barbat, mai ales daca alesul stie sa faca amandine.
Nu este pentru o prietena. Am mai spus ca s-a pus o intrebare de genul acum cateva zile si am fost curioasa daca primesc aceleasi răspunsuri exagerate.
Nu cred că înțeleg întrebarea. Intrebi de ce sunt femei cu kg in plus care sunt in relatii si femei super frumoase care sunt singure?
Crezi că doar că o femeie are kg in plus nu poate fii super frumoasă?
Exact. in ciuda a ceea ce am vazut la o intrebare anterioara in care existau o multime de barbati/femei care isi manifestau sila fata de femeile cu kg in plus . Si da, eu cred ca o femeie cu kg in plus poate sa fie super frumoasa si atragatoare.
Sunt absolut de-acord cu tine. Chiar nu înțeleg ce ar conta câte kg are o persoană. Relațiile sunt mai complexe decât numai cum arată cineva?
Devil1000197 întreabă: