| Anna_2094 a întrebat:

am vazut numai intrebari oribile de la utilizatorul mariaioana.
Credeti ca ne i-a la misto?straight face
Cica numai e virgina de la 12 ani, hai sa fim seriosi.Si are numai raspunsuri despre sex, sincer acum. E stresanta rau copila asta! straight face
Adica nu am nimica impotriva ei, dar da raspunsuri. gen "WOW"!

9 răspunsuri:
| RXN a răspuns:

Voi chiar nu va plictisiti sa bagati in seama specimenele de genul? Eu ma indoiesc ca acest cont, ca si altele de altfel, sunt facute chiar de persoanele care se pretind a fi.Eu nu inteleg de ce va tot agitati, sincer.

Elianna
| Elianna a răspuns:

Las-o in pace, ca este un cont de provocare al unui adult, ca de altfel si @LittleTweety sau @elasexygagica.Toate,dar toate rapunsurile si intrebarile sunt la misto si in bataie de joc.Nu mai raspundeti si ocoliti astfel de postari si de useri!

| Азбука a răspuns:

Si LittleTweety, si aurelio, sufera de acelasi sindrom. Trateaza cu ignore si mergi mai departe.

| Atotstiutorul a răspuns:

MariaIoana, JustLoOkingArOund, Calupaianjen, LittleTweety, sunt cei mai tari de pe site, FAN#1, MECCA,

| lastman024 a răspuns:

E doar problema ei. si cunosc cazuri in care fetele si-au pierdut virginitatea la o varsta mai mica de 12 ani happy

Răspuns utilizator avertizat
| Alex4LighT a răspuns:

Carei problema ta? Raportezi ca spam, si badabing! a disparut postul. O sa posteze asa in continuare pana va lua ban.

Răspuns utilizator avertizat
| Elena_6988 a răspuns:

Nici eu nu suport dar te rog trateazo cu ignore.