anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna,
am vazut o fata de care imi place foarte mult, lucram in acelasi loc, insa nu stiu cum sa intru in vorba cu ea, inca nu ma cunoaste, as vrea sa-i cer numarul ei dar nu stiu cum, suntem pe schimburi diferite la firma la care lucram si o vad destul de rar si problema si mai mare e ca eu voi pleca cam intr-o luna de acolo si nici macar nu stiu cum o cheama,... ce trebuie sa fac? cum sa ii cer numarul? poate isi face o impresie gresita despre mine daca ma duc asa, fara sa ma stie, si sa-i cer numarul... sper sa ma ajutati.

Răspuns Câştigător
| YourIllusion a răspuns:

Te duci la ea si incepe sa vorbesti cu ea o intrebi unde traieste ceva de familie ca sa vada ea ca iti pasa de ea. Apoi o inviti la un suc sa va cunoasteti mai bine si ii ceri si numaul! Curaj

2 răspunsuri:
| FataCuDouaFete a răspuns:

Buna,iti inteleg problema,trebuie sa faci cumva sa fie in tura cu tine,apoi puteti fi amici:adica apropiete de ea ca si prieten,fa-o sa aiba incredere in tine iar in timp ii spui ca tu peste o luna pleci si ca fiind prieteni trebuie sa tineti legatura iar asta puteti sa o faceti avandu-i numarul de telefon; totul depinde de tine,uneori este chiar usor; vei vedea ca totul vine de la sine cand dragostea e pura,nu se intampla nimic daca incerci; si sti cum se spune daca nu incerci nu castigi, eu iti urez bafta si sper sa reusesti! Te pup, bye bye!

| scatalin34 a răspuns:

Frate in primul rand curaj te duci la ea si o iei cu vb. Buna, Buna Ma numesc Comin n-ai vrea sa iesim la un suc dupa munca ea te va lua cu nu pot te rog scuza-ma ii spui uite ai incredere cu mine si vino cu mine sa bem un suc ca vreau sa ne cunoastem bine te rog! iar ea te va asculta! acolo ii spui ca iti place de ea o intrebare daca te place ii ceri nr si la urma ii ceri un sarutwinking

BFT