Buna! sti tu vorba aia incercarea moarte nu are. incearca sa ii spui buna intreab o ce face spune-i ca e draguta. ia-ti inima in dinti si incearca sa ii scrii doar nu ai de pierdut nimic
De exemplu poți sa o abordezi cu un detaliu dintr-o poza, gen " vad ca îți plac câinii si eu am un caine " sau pur si simplu ii spui ca crezi ca este drAguta. sper sa îți faci curaj, nu pierde ocazia poate ca si ea te place, dar nu ți.o va spune niciodată dacă este genul de fata care așteaptă ca băiatul sa facă primul pas. Bafta!
Toti avem acea vrajeala sa abordam o fata Toti avem o parte de Casanova in inimile noastre de baieti ma refer
ia-o incet dai un like la o pagina care crezi tu ca este foarte frumoasa incearca sa-i spui ceva de genu "Buna am vazut poza ta esti foarte frumoasa asa te vad eu prin ochi mei" dupa ceva convorbiri ii arunci pastila cum ar fi "eu m-am plictisit acasa hai pe afara sau hai sa ne vedem hai sa bem o ciocolata calda platesc eu" doar asa vei reusi sa atragi o fata
vorbeste frumos poarta-te mai special si o sa ai parte de un sarut si probabil mai tarziu ceva mai dulce bye
Daca o cunosti e bine daca nu incearca sa te bagi in seama cu ia Buna ce iti place sa faci, incearca sa o faci sa rad. Si daca o cunostii e super fa la fel si dupa un timp zi ca vrei sa te intalnesti cu ea la un suc si adui si un cadou ceva ciocolata nustu de descurci. Sper ca ti-am fost de folos.
Mutubal întreabă: