| spekeps44 a întrebat:

Am vazut o fata pe facebook si imi place mult de ea. Dar nu o cunosc de nicaieri. I-am dat niste likeuri la poze si dupa mi-a dat si ea. Dar nu stiu cum sa ma bag in seama cu ea. Dau funda cui ma ajuta!

Răspuns Câştigător
| hearhit a răspuns:

Pai... :
1. Daca vrei sa ai o relatie cu ea intai incearca sa vorbesti cu ea, sa ii dai like-uri pentru ca fetelor le place sa le dai like-uri ( sunt fata). Dupa aceea lasa si un comentariu si incearca sa aflii cat mai multe informatii despre ea.
2. Ii zici "buna", "ce faci" si incerci sa gasesti cat mai multe subiecte comune dar incat sa nu fie sacaitoare.
3. Dupa ce tineti legatura multe saptamani, incearca sa aflii unde sta si daca este din orasul tau la fix. Iti poti da intalnire, bineinteles, daca si ea vrea.
4. Daca accepta sa iesiti la o intalnire, tu trebuie sa platesti in special, nu totul, daca e o fata cu pretentii incearca sa platesti chiar totul (daca te tine buzunarul).
5. Daca ati ajuns in punctul in care se poate sa fie si ea atrasa de tine, puteti avea o relatie.

Sper ca ti-am fost de ajutor, funditabatting eyelashes happy?

5 răspunsuri:
| DyNo a răspuns:

Mai intai, ciupeste-o, pe facebook, apoi, daca iti da si ea ciupitura, este foarte bine, apoi baga-te in vorba cu ea. Si eu sunt in aceeasi situatie.
Bafta!

| SharonSpitz a răspuns:

Eu zic sa nu o ciupesti crede-ma e foarte enervant ....salut-o si tu si incercati sa va cunoasteti mai bine dar nu fi enervant sau sacaitor

| adriang95 a răspuns:

Cum poate sa iti placa de cineva pe care nu il/o cunosti? (intreb si eu, poate sunt prost)

| spekeps44 explică:

Pai esti prost. esti doar un copil nascut in 95

| spekeps44 explică:

Multor baieti le place de Emma Watson da nici 1% din ei nu o cunosc. Asta inseamna ca nu trebuie sa o placa nimeni?