| MikyMi a întrebat:

Buna!
Am vazut pe acest site multe fete care au spus ca au facut avort, majoritatea minore dar si femei in toata firea. mi se pare atat de trist, eu am un copilas si e lumina ochilor mei, as muri daca ar pati, mi-as da viata pentru el!
Totusi aceste "femei" isi omoara copilasii fara mila si parca n-ar fi de ajuns a doua zi fac din nou sex! Voi ce parere aveti? Ce ar trebui sa facem sa se interzica avortul?
Mie mila de toti ingerasii care nu au putut sa vada aceasta lume, sa se bucure de viata asta asa cum e ea!
Ei sunt sus si isi privesc parintii cu durere pentru ce au putut sa le faca!
Se spune ca sufletelele copiilor isi aleg parintii inainte de a se naste si parintii ce fac ii ucid?
NU-I DREPT! crying crying

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Draga mea, stiu ca nu-i drept... Si eu am pus aceeasi intrebare aici pe TPU, si am fost luata peste picior, mi-au spus ca mai bine avort decat sa nu aibe ce manca. Ca nu are suflet, ca e o bucatica de carne doar...Stiu, e groaznic, din pacate femeile astea nu au suflet, nu le pasa decat de ele.
Cred ca putem incepe cu o petitie impotriva avortului fara motiv serios, cu educatie in scoala, cu incercarea de a constientiza ce inseamna un copil, cu mediatizarea mijloacelor contraceptive, cam astea imi vin acum in minte dar cu siguranta daca am sta sa gandim problema am mai gasi.
Chiar sunt curioasa ce vor spune ceilalti utilizatori TPU.
Numai bine

13 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Eu nu sunt de acord cu interzicerea avortului, fiindca da nastere la drame imense. Numarul de avorturi nu va scadea, doar ca femeile isi vor face avort in conditii improprii si multe vor muri (lasand eventual alti copii fara mama) sau vor ramane mutilate pe viata. Ce trebuie facut este sa le explicam acestor femei ca din momentul in care raman insarcinate, vor fi toata viata lor mamici. Ele au puterea sa aleaga daca vor fi mamica unui copilas mort sau a unui copilas viu. Sa le explicam ca avortul este o crima cu premeditare, in care mama isi omoara de buna-voie pruncul, ca sufletul lor va fi schilod pe viata, ca timp de 7 ani nu vor avea dreptul sa primeasca taine crestine (impartasanie, cununie, logodna). Asta e parerea unei femei care nu a avut niciodata nici o sarcina desi incearca de o vreme.

| Razvan a răspuns:

Din pacate nici optiunea de a deveni mama la 13-14-15-16 ani nu e una tocmai buna. E ciudat ca in ziua de azi cand tinerii au aces la toate informatile, la toate metodele contraceptive inca se mai intampla asa ceva.La momentul potrivit un copil este o binecuvantare stiu femei care se roaga la Dumnezeu sa le dea un copil si nu pot avea si altele avorteaza ca urmare e unei inconstiente crasteraised eyebrows
E pacat ca asa trebuie sa fie, copii nu au nicio vina!

| Alisa a răspuns:

Nici eu nu sunt de acord cu avortul...intotdeauna am fost impotriva. mi s epare cel mai nenorocit lucru. si daca acele fete de 13-14-15-16, etc stiu ca nu pot sa creasca un copil atunci de ce se mai f*t? le place sa se f**a dar sa isi asume responsabilitatile nu pot. se trezesc saracii parinti cu fetele bortoase...off.se duce lumea de rapa. avortul e cel mai mare pacat pe care il poti face.

| MikyMi explică:

Sunt de acord cu voi. Dar daca sunt prea tinere sau nu au cu ce sa-l creasca dc fac sex?
Chiar nu inteleg lucrul asta!

| MikyMi explică:

Va rog sa cautati pe site "avort" si sa-mi spuneti daca nu va doare sufletul dc o sa gasiti!

| MikyMi explică:

@Brigaela imi place foarte tare cum gandesti.am citit si eu un articol de pe timpul comunismului cand era interzis avortul iar femeile facea in fel si chip sa scape de sarcina, cu sarma sau sareau "vrajitoare" pe burtica lor pana omorau bebelusul si dupa scurt timp mureau si ele din cauza ca aveau putrezite organele interne.
Iti doresc din suflet sa ramai insarcinata si sa aduci pe lume un bebe sanatos si frumos ca voi!

Stefan
| Stefan a răspuns:

Draga mea sunt de acord cu tine dar exista un dar, fiecare femeie dupa caz poate sa-si hotarasca singura soarta, e un pacat extraordinar de mare sa faci avort. Orcum traim intr-o lume in care saracia, dezmatul si folosirea drogurilor duc la aceste nedorite avorturi. Cat despre o lege sa se interzica avorturile este greu pentru ca acesta a fost un drept castigat de toate femeile din Romania dupa revolutia din decembrie 89.

| MisterKat a răspuns:

Salut, Mya. Eu sunt impotriva avortului. O tipa a pus o intrebare de genul:"am facut 2 avorturi, iar acum vreau sa am un copil si nu pot, cum sa fac?", tipa respectiva a spus ca a facut primul avort la 18 ani (asa a reiesit din raspunsurile ei) iar inca unul din alte motive... Eu i-am spus ca nu ar fi demna sa fie mama, iar ea a inteles ca am blestemat-o. Cel putin asa am inteles din ce a scris in mesajele pe care le-a trimis.
Eu as incrimina avortul la fel ca si o crima. Desigur si "colegii/masculii"(din care fac parte si eu) au o vina. Trebuie sa priceapa pana la urma, faci sex, iti asumi o responsabilitate;"procesul tehnologic" e usor, dar mai apoi?!
Poate sunt unele execeptii pentru care avortul ar putea fi realizat: in cazul in care fata a fost violata, in cazul in care sanatatea fetei este in pericol sau in cazul in care la o ecografie, medicul descopera ca viitorul bebelus va avea anumite probleme grave de sanatate si desi sa chinuiesti un om intr-o lume asa de cruda toata viata...

Da, acum stiu ca o sara pe mine toate tipele care au facut avort, imi pare rau, nu imi pasa parerea voastra.
Daca as fi in Parlament as interzice clar avortul!

Răspuns utilizator avertizat
| luiza a răspuns:

Poate ca ai dreptate sau poate ca nu. Fiecare dintre aceste femei stiu exact de ce au ales sa faca avort. Unele pentru ca sunt prea tinere, altele poate ca nu au cu ce sa-l intretina, altele...sunt o gramada de motive si toate pot fi adevarate pentru persoana in cauza. Consider ca este dreptul fiecareia dintre noi de a alege momentul in care sa devenim mame chiar daca la un moment al vietii noastre am gresit.

| zatz a răspuns:

Da nu este drept. dar gandeste-te la o fata de 14 15 ani...care ramane insarcinata. ti se pare normal ca ea sa creasca un copil? te gandesti ca la ce ii trebuia sex la varsta asta.
poate asa e, dar lumea se schimba...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ce ieste drept in aceasta lume Spune-mi tu ceva care sa fie corect Incet incet ne pierdem si putinul bun simt si mila pe care-l mai aveam Nu ma astept la nimic normal si bun INziua de azi tot cea ce e normal este anormal si invers