| andrada a întrebat:

Buna
Am vazut pe facebook un baiat super dragut care e la mine la scl in clasa a7a si eu is in a5a si i-am trm o cerere de pritenie ieri si inca nu mia acceptat-o si m-am indragostit de el dar daca numi accepta nici macar cererea de pritenie e naspa. Lam mai vazut pe coridor la scl dar nu stiu exact unde e cls lui. E super dragut si numai la el ma gandesc. Ce sa fac?

Răspuns Câştigător
| AnduZy a răspuns:

In clasa a7-a zici.incearca sa intri in vorba cu elhappy poti face in felul urmator: Daca il prinzi pe sala si face ceva amuzant incepi sa razi ca toti ceilalti si zici "CALUMEA FAZA" sau te gandesti tu la ceva.nah.asta as fi facut euhappy oricum, mai vizioneaz cateva raspunsuri si pune-ti o parere:d Succeswinking

5 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Invital l a o partida de sex etc...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Zii te iubesc u ma iubesti fii tare fi indempendenta nu fi proasta

| ßüттέяŦℓÿ a răspuns:

Cloe parerea mea este sa ii araty ca yty place de el ...sau spune-i pur si simplu...nu trebuie sa iti fie teama. daca el nu te place nu iti face griji mai sunt baiety.

| GwenS a răspuns:

Uite nu vreau sa distrug nici un vis de al tau. dar nu ai cum sa te indragostesti la varsta asta.deci sa fim seriosi iubire adevarata exista doar de la 18 ani in sus.si sa nu-mi spuneti acum ca vorbesc ca mama sau bunica.pentru ca nu e adevarat! ai o simpatie pentru el o simpatie mai speciala te inteleg.Asa pai ai spus ca el e in a7a(hehe si eu sunt la fel) pai, mai incearca sa il adaugi la prt. si sa-i iei id-ul de mess.asa veti putea vb.afla cat mai multe despre el.imprietenestete cu el prin colegele sau colegii lui.

| raspunslaoriceintrebare a răspuns:

Daca tu esti in clasa a5 si el in a7 e cam mare de tine
de obicei astia mari nu prea le baga in seama p alea mici
dar merita sa incerci sa te bagi in vb cu el etc...
si poate o sa maerga dar cred ca e prea mare
cand el o sa fie la liceu tu dabea o sa fi a6 si e cam naspa sa va intalniti cand el e la liceu tu la scoala, program diferti etc...
dar merita sa incerci sa te intelegi cu el