E probabil sa faca o razbunare cu partenera dar poate nu e adevarat ca la anselat si te minte pe tine ca sa te atraga mai usor
Sunt atrasa doar fizic.
Și dacă ești atrasă fizic, ce faci? Aștepți să ieși la pensie, ca să apară între timp și iubirea romantică între voi?
Asta cum că "la înșelat iubita" o folosesc mulți băieți pentru a prosti fetele naive.
Ar trebui să îl lași în pace dacă știi că are iubită, nu e treaba ta ce e între ei doi.
Intrebarea nu e ce vrea el, ci ce vrei tu?
Orice vrei sa faci, adopta o strategie si treci la fapte.
Mai bine sa regreti ca ai facut ceva decat sa regreti ca n-ai facut, asta e clar.
Ăsta sigur vrea sex. Dar daca esti atrasa de el, merge o aventura. Relatie n-as vedea. Daca era indragostit, se comporta altfel.
Păi ce mai astepti? Si tie iti place ca altfel il respingeai. Treci la fapte, accepta provocarea
Bună. Dacă are iubită te sfătuiesc să-l respingi chiar dacă ea l-a înșelat. E problema lor. Nu este frumos să înșeli. Mai bine te desparți de persoana respectivă și apoi te cuplezi cu cine vrei.
Daca el a spus asta:"Aseară a trecut pe lângă mine și mi-a spus ca " mă omori". "
Dupa parerea mea el e cam innebunit dupa tine la modu ala, te place de nu m-ai stie cum il cheama, parerea mea e ca, ar fi draguț sa vorbesti cu el sa vezi ce vrea, din punctul meu de vedere ai să spunem "șanse de 90%" sa nu vrea "doar o aventura de-o noapte cu tine".
Dă-i o șansă, poate chiar merită.
Ee daaa. Vrajala asta cu,, ma omori" mie îmi spui. Vrea sex da l incolo.
Si tu ai vrea sa-i fii o simpla optinune cu care sa se razbune pe iubita lui? Iti place sa ti se puna mana pe fund ca la un obiect? Nu esti serioasa deloc. Habar nu ai ce vrei de la viata. Bai fata daca asta te atrage la un baiat inseamna ca esti foarte usoara. Vezi-ti de locul tau de muca si fi mai serioasa nu aspira la toti **** care se joaca cu tine si e clar ca vrea doar sex de la tine. Un baiat care chiar simte ceva pur pentru tine nu face asemenea gesturi.