| Stefania a întrebat:

Am venit de la educatie acum 1 ora si ceva.Sunt fericitahappy. Dar vreau sa imparte asta si cu voilove struck.Cand am mers azi al sala a fost si Alex.Era cu o fata si fata il imbratisa, cunosc fata si doar s-au prefacut:d.Eu am trecut pe langa ei si mi-am intors spatele, apoi cand am mers afara ei nu au mai stat imbratisati, dar doar s-au prefacut#:-s. Dupa aceea am mers pe teren si ne-am jucat baschet cu fetele si apoi ne-am adunat dupa vreo 15-20 min si domnul profesor a venit sa ne zica a venim acasa ca cei din clasa a8a dau teza.Si prietenii lui au stat in sala si doar el a venit acolo, el a venit aproape de mine:-s.Cand am plect a venit langa mine si era in fata mea si eu eram in spatele lui. M-am prefacut ca ma impiedic si m-am bagat drept in >el:hee hee. Si se uita in spate si era rosuhee hee, cred ca s-a rusinathee hee. Apoi eram foarte fericita:d. Ce sa cred ma place sau nu?sadAm facut bine ce am facut?sad

9 răspunsuri:
| Hmmmm a răspuns:

Brotacelu mi-ai luat-o inainte!laughing)si eu vriuam sa inteb acelasi lucru doar ca eu pariam p 11-12 ani nu chiar 13laughingsa fim seriosi... ofof copiii din ziua d azi! noi p vremea voastra!laughing
draga mea stii ce zic eu? sa te pui p invatat si sa lasi dracu baietii ca ai timp mai tarziu d ei.cat despre placut sau nu prea...rolling on the floorlaughingdoamne!
app brotacelu eu zic ca nu are mai mult nicicum deoarece si la noi s-a scris azi teza si au plecat acasa doarr cei din clasele 5-7laughingasa ca e clar!

| Stefania explică:

@brotacelu sa stii ca este adevarata povestea measad. Si cu totii va bateti jocsad. Pentru voi asta e "TPU" bataie de joc?sad

| Lorelai a răspuns:

Da cred ca te place. Dar sper ca nu te vei impiedica de fiecare datahee hee

| matchpoint a răspuns:

Buna ziua. parerea mea este ca acest Alex este deja o obsesie pentru tine. Cand ma uit si la avatarul tau... Oricum nu crezi ca acest lucru nu face decat sa te indeparteze de el. Nu este normal ceea ce faci. Cauta pe unul care sa te vrea si lasa-l pe Alex sa-si traiasca viata. pa

| Brotacelu a răspuns:

Dau un whiski daca ai mai mult de 13 ani...
Fato, spovedestete la popa nu aici si in plus nu e nimic interesant in ceea ce ai zis mai sus ...sunt doar visele tale.
Tare era ca in momentu cand tu te-ai impiedicat tipu [care nici ala nu cred ca are mai mult de 13-14 ani ] sa fi facut un pas doi in lateral laughing rolling on the floor ...ne-ai mai fi povestit atunci? thinking Cu siguranta NU

| Brotacelu a răspuns:

@matchpoint buna observatie a unui detaliu care l-am pierdut din cauza rasului provocat de intebare laughing)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ar trebui ca accesul la internet sa fie restrictionat pana la o anumita varsta!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Brotacelu probabil are dreptatelaughing esti o fetita, dar nu asta conteaza.
De asta suntem aici sa acultam ceea ce aveti de spus si sa comentam si sa dam sfaturi.
E clar ca te-ai indragostit, dar nu te arunca prea tare cu capul inainte, asta ca sa nu ai de suferit pe mai tarziu.
Bafta!

| Steluta ta mika:* a răspuns:

Pai da te placewinking