Brotacelu mi-ai luat-o inainte!)si eu vriuam sa inteb acelasi lucru doar ca eu pariam p 11-12 ani nu chiar 13sa fim seriosi... ofof copiii din ziua d azi! noi p vremea voastra!
draga mea stii ce zic eu? sa te pui p invatat si sa lasi dracu baietii ca ai timp mai tarziu d ei.cat despre placut sau nu prea...doamne!
app brotacelu eu zic ca nu are mai mult nicicum deoarece si la noi s-a scris azi teza si au plecat acasa doarr cei din clasele 5-7asa ca e clar!
@brotacelu sa stii ca este adevarata povestea mea. Si cu totii va bateti joc. Pentru voi asta e "TPU" bataie de joc?
Buna ziua. parerea mea este ca acest Alex este deja o obsesie pentru tine. Cand ma uit si la avatarul tau... Oricum nu crezi ca acest lucru nu face decat sa te indeparteze de el. Nu este normal ceea ce faci. Cauta pe unul care sa te vrea si lasa-l pe Alex sa-si traiasca viata. pa
Dau un whiski daca ai mai mult de 13 ani...
Fato, spovedestete la popa nu aici si in plus nu e nimic interesant in ceea ce ai zis mai sus ...sunt doar visele tale.
Tare era ca in momentu cand tu te-ai impiedicat tipu [care nici ala nu cred ca are mai mult de 13-14 ani ] sa fi facut un pas doi in lateral ...ne-ai mai fi povestit atunci? Cu siguranta NU
@matchpoint buna observatie a unui detaliu care l-am pierdut din cauza rasului provocat de intebare )
Brotacelu probabil are dreptate esti o fetita, dar nu asta conteaza.
De asta suntem aici sa acultam ceea ce aveti de spus si sa comentam si sa dam sfaturi.
E clar ca te-ai indragostit, dar nu te arunca prea tare cu capul inainte, asta ca sa nu ai de suferit pe mai tarziu.
Bafta!
AlexEjmecheru întreabă: