Baietii buni se indragostesc de fetele rele si invers.
Personal nu cred ca iti place fata asta cu adevarat, e doar o atractie de scurta durata. Stai calm! Va trece repede. Pana una alta, lasa lucrurile asa, cand iesiti afara comporta-te ca de obicei.
Daca ea o sa aduca in discutie o eventuala relatie, gandeste-te bine. Chiar vrei sa fii cu o persoana atat de diferita? Poate o sa tina relatia, sau poate nu, contrastele se atrag ce-i drept, dar cat tine atractia pozitiva dintre ele? Dupa un anumit timp se separa, pentru ca sunt prea diferite. Daca relatia de,, iubire" se destrama, atunci exista pericolul sa se destrame si cea de prietenie. Asa ca, gandeste-te bine.
Tu esti singurul in masura sa stii daca fata iti place sau nu, si daca are rost sa fii cu ea. Nu stiu cati ani ai, dar poate ca este timpul sa inviti fata in oras, sa beti un banal suc, dupa ce ati vizionat un banal film in oras sau la o simpla plimbare prin parc.
Asta este prima fata care se poarta asa cu tine? Pentru ca acesta ar putea fi motivul pentru care o placi(e foarte greu de explicat).
Ideea este ca tu esti atras de ea probabil pentru ca ti se pare speciala si nu stiu...(asta doar daca este cazul mentionat mai sus tinand cont ca esti "timid")