| simplegirl_9442 a întrebat:

am venit si eu cu o mica problemuta si sper sa nu va plictisesc. problema vine in felul urmator. eu am mai avut relatii. dar saruturile nu au fost asa importante pentru ca uneori le-am facut din obligatie. n`am simtit ceva asa special. dar acum m-am indragostit cu adevarat. si am emotii thinking parca ar fi primul sarut. nu stiu ce sa fac cum sa reactionez :d mai ales ca eu sunt si o fire mai timida. dar pe tip chiar il iubesc si n-as vrea s`o dau in bara. e ciudat. vreun sfat ceva? big grin tin sa mentionez ca el are 19 ani si eu aproape 16hee hee. multumesc anticipat o zi frumoasa!

Răspuns Câştigător
| Unffox a răspuns:

^^ Asta suna foarte ciudat =]]

Te simti atat de emotionata pentru ca acum iti pare ceva mai real decat inainte[ cand te sarutai din obligatie, care apropo, nu e ceea mai buna idee ], dar te vei mai indragosti, nu e aici capatul.

Fii naturala, fie ca esti penibila chiar si o secunda. Spune tot ce crezi ca merita sa fie auzit si ce te apasa, nu tine in tine aceasta emotie frumoasa.
Esti un copil inca si poti sa te bucuri de fluturii din stomac fara probleme.

^^

9 răspunsuri:
| XK a răspuns:

Singura faza care nu am inteles-o este cum poti fi obligata sa te sarutithinking
Totusi, incearca sa lasi totul in spate si comportate cat mai naturalwinking

| irinnnnnaaaaaa a răspuns:

Ehe. Bunalove struck in situatia ta am fost si eu acum.3 lunilaughing.Tot 16 ani am si eu si sunt timida, si el tot 19 arelaughing.A naibii`coincidenta.Nu iti face griji:*,nu ai de ce sa ai emotii din mom ce tu te`ai mai sarutat si nu sta cu gandul ca "daca nu sarut bine etc", pentru ca, cred ca stiihappy.fi pur si simpu tu!happy te-am :*

| Aasdfghj a răspuns:

Poarta-te natural:p nu iti face planuri cum sa faci totul perfect.lasa sa vina totul de la sine:*

| Gagikaru a răspuns:

Se rezolva cu vrajeala la varsta va potriviti. stai linistita ca daca-i acorzi putina atentie el va sta dupa tine stiu cum e asa sunt baietii.da si uh funda!

| InnocentLoovee a răspuns:

Nu iti face probleme, daca simti ceva pentru persoana aceea, totul va fi bine.Nu trebuie sa-ti faci probleme, totul vine de la sine. Bafta >; d< sper ca te-am ajutat:*.

| Mihai_6441 a răspuns:

Nu exista saruturi din obligatie, lasa totul sa vina de la sine, si nu ai cum so dai in bara, parerea mea e ca prima data cand te vezi cu o fata/baiat la intalnire nu trebuie sa te saruti din pima, trebuie macar dupa cateva zile, parerea mea si sa nu spui niciodata "Te iubesc" in prima zi, 1, 2, 3 saptamani, dupa 3 - 4 luni maxim se zice, pentru ca poti fi luat de fraier/fraiera, nu se fac chestii de genul asta happy, parerea mea! big grin

| dreamgirl_8264 a răspuns:

Pff...shy eu st timida si am trecut prin aceeasi situatiebig grin.Cel mai bine e sa fi tu insati si sa nu te panichezi.totul o sa vina de la sine si o sa fie perfectbig grin...bafta:*

| Roxanica15 a răspuns:

Nu trebuie sa te ingrijoreze asta.totul vine de la sine, mai ales ca simti ceva pentru persoana aiahappy

| simplegirl_9442 explică:

@9X9. obligatie e un fel de a spune. adica pe moment imi placea.dar dupa imi pierea interesul dupa cum se comportau si nu puteam cand ma pupau sa `i imping sa-i refuz sau mai stiu eu.