| iongabriel1 a întrebat:

Buna, am virată de 22 de ani si încă nu stiu cum merg treburile, din păcate n-am avut relații sexuale pana acum. Dacă imi dezvirginez iubita si ejaculezi in ea, ramane deja însărcinată?

Răspuns Câştigător
| Suki08 a răspuns:

Daca ea este in perioada fertila sansele sunt maxime, daca este in perioada infertila atunci sansele sunt destul de reduse, perioada infertila se calculeaza asa:
Din prima zi a menstruatiei, numeri 10 zile, acelea sunt infertile, dupa celelalte 10 care urmeaza sunt fertile, si iarasi urmatoarele 10 infertile, asta daca are un ciclu regulat!

4 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Fata ramane insarcinata, doar daca este in perioada fertila si are sex neprotejat.
Totusi, de ce ai vrea sa faci sex neprotejat? vad ca nici os ecunda nu te-ai gandit al protectie, de ce? Vrei sa fii tatic atat de tanar?
Ori vreo vreo boala cu transmitere sexuala?
Eu te sfatuiescs a folosesti prezervative, la absolut toate partidele sexuale, chiar din prima zi cand te dezvirginezi tu, ca nu musca, nu doare, nu te strange de nimic, in plus, costa foarte putin, fata de stresul si tratamentul dureros, care-l suporti daca iei vreo boala severa, cu transmitere sexuala.

| corbulalbrosu a răspuns:

Bineinteles ca DA si acest bineindeles devine 100% posibil sau chiar sigur, in cazul in care dezvirginare se produce intruna dintre cele 3-5 zile ale PERIOADEI FERTILE a ciclului menstrual a iubitei tale. Multa sanatate!

| Emilian65 a răspuns:

Daca este in perioada fertila, cu siguranta ca o lasi gravida.

| MihaiNicu23 a răspuns:

Da va ramane mai ales daca e in perioada fertila.