Inseamna ca ai o tensiune sexuala care s-a acumulat si s-a ''materializat'' in vis.
Ca a fost el sau altul in vis, e cam irelevant; poate pentru ca iti place de el, cum ai spus si tu!
Probabil ca te gandesti incontinuu la el si in vis cateodata dorinta reapare completata bineinteles si de imaginatie. Poate se va realiza, dar asta nu depinde de ceea ce visezi ci de felul in care actionezi peste zi. Bafta!
Inseamna ca te gandesti la el si probabil si el la tine de a venit intr-un vis "erotic" de-al tau :X:X.
Prob ca iti doresti prea mult sa fie o legatura intre voi.
de obicei visezi ce iti doresti f mult sau ce te temi.
Daca n-o folosit prezervativ cand o sa mai visezi o sa visezi ca esti la maternitate si nasti
Du'te in..., Foxi!
Cu glumele tale de cel mai mare rahat. Taci naibii din gura
Nu mai dați atâta importanță viselor, visul ăla pur și simplu a fost consecința a ceea ce simți. Îl placi, te place, de-aia îl visezi așa.
Buna
nu stiu ce poate insemna visul tau dar cred ca este de bine
presupun deci inceara ca sa vb cu el poate ati avut acelasi vis
fundita:*
Si mie imi place de un baiat, dar banuiesc ca lui nu. Am avut si eu vise de astea cu el, probabil e ca te gandesti la el destul de mult, si il plac foarte mult nu`i spune inca de vis pentru ca s`ar putea sa te vada ca pe o obsedata sau ceva de genu spune`i doar ca l`ai visat si ca va sarutati in vis si atat
a da. De multe ori visele devin realitate. Bafta :*
linarkfts întreabă: