Nu te duce.stie ca ai pe altul si ar trebui sa respecte asta, S-a invatat cu faptul ca poate sa faca orice ca tu il ierti si porfita de asta. O sa continue sa faca asta pentru ca isi permite. Nu ii face pe plac si de data asta. Lasa-l sa vada cum ii e de greu fara tine si sa te aprecieze mai mult. Pt ca atunci cand o sa stea in pat si o sa se gandeasca la tine o sa zica: putea sa fie a mea dar am pierdut-o.si o sa isi dea seama ce mult a gresit. Bafta!
Buna mt ca sg vrea sa va impacati:*
crede ca mai exista acolo in inima la tine si un loc pentru el:*daca-ti la actualaul asigural ca tot locul dun inima ta e ocupat d actualul
bafta:*
Poate crede, si chiar daca tu ai pe altcineva, totusi cred ca mai ti la el, deci dutesa te intalnesti cu el si asteaptate la orice.
Daca te iubeste cu adevarat, sigur crede ca mai poate fi ceva intre voi.gandestete bine, sunteti de mult impreuna, gandeste-te bine daca vrei sa te desparti de el. daca esti hotarata sa te desparti de el nu te mai lasa influentata de el
Eu cred ca el...are impresia.ca ti-a gasit slabiciunea...adica,daca el vrea sa va impacati tu sa o faci.eu cred ca ar trebui sa il pui putin pe jar si sa ii arati ca nu esti chiar asa de usor de convins:*