| NimeniAlta a întrebat:

Bunahappy Am vorbit azi cu un baiat cu...care nu am mai vorbit de 10 zile (ma rog, ma certasem cu el si a zis ca a vrut sa ma lase sa ma linistesc). Si dupa ce m-a intrebat el ce mai fac si nu stiu ce. i-am zis :" si ce lucru te-a facut sa ma bagi in seama?raised eyebrows ", la care el imi zice :" aa...pai scuze ca te-am deranjat, te las atunci". eu:" nu m-ai deranjat, era doar o simpla intrebare, te-ai suparat?" el:" hai da-mi pace". A mai facut asa de cateva ori pe parcursul altor discutii ale noastre si zicea ca era doar o gluma sa vada cat de mult tin eu la el, si acum cred ca a fost o gluma si se astepta ca eu sa ii cer scuze daca am gresit cu ceva ( asa cum faceam de obicei), dar de data asta n-am facut-o asa ca i-am zis ca o sa il las in pace daca asa vrea. Si de atunci iar nu mai vorbim. Ce e in capul lui?straight face De ce se comporta asa?

Răspuns Câştigător
| Divya_4333 a răspuns:

E genul de baiat care-i place sa fie bagat in seama mereu, chiar daca el greseste vrea sa-i ceri tu iertare! Ii place sa te umilesti in fata lui cam asa ar veni. Dupa parerea mea - nu te merita! Stie ca il iubesti si abuzeaza de dragostea si bunatatea ta.Incearca sa fii mai indiferenta cu el, nu-i mai da de inteles ca orice ar face tu-l ierti; poate stii ca indiferenta doare cel mai mult! Foloseste armele lui!winking

7 răspunsuri:
| deviant18 a răspuns:

Doar se joaca cu tine. eu zic chiar sa ii da-i pace. daca te place, te cauta el. atli baieti sunt care te cauta ei primii nu se lasa cautati! baftawinking

| nicoletalavinia14 a răspuns:

Toti sunt orgoliosi, si niciunul nu lasa de la el. Tu mai mult decat el, iti ceri iertare, ceea ce pentru persoana mea e ceva foarte grav laughingnu trebuie sati ceri scuze asa pentru lucruri din senin, e parerea mea, dar in astfel de cazuri e frumos sa o faci se pare...
Vorbeste tu cu el, si fii initiativa, fal sa rada, si cand iti raspunde cu fraze ingamfate si tu aia ironica, sunt sigura ca merge ironia in astfel de cazuri!laughing, mult success!:*:*

| Kiko a răspuns:

Nu cred ca te mai place. Cu parere de rau iti zic... Dar inseamna ca esti doar o prietena mai enervanta pentru el. Crede-ma am experientastraight face

| minimal_6275 a răspuns:

Incetati ma cu copilariile astea. Renunta la orgoliu si fa tu primul pas daca sti cu adevarat ca merita. Tu sti mai bine ce relatie ai. Bafta`

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ii blond?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mda.am intalnit si eu comportamentu asta la un "prieten" nici eu nu am mai vorbit cu el de 9 zile. mi-a dat doar un beep in zilele astea si asta m-a facut sa cred ca sunt asa numa de plictiseala...nu o prietena. Daca nu e prea tarziu parerea mea este ca ar trebui sa il uiti straight face

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna! Nu ceda niciodata, demonstreazai ca esti fericita fara el si daca va vedea asta se va intoarce la tine daca te iubeste.sau incearca sa-l faci gelos dar nu prea tarebig grin