E genul de baiat care-i place sa fie bagat in seama mereu, chiar daca el greseste vrea sa-i ceri tu iertare! Ii place sa te umilesti in fata lui cam asa ar veni. Dupa parerea mea - nu te merita! Stie ca il iubesti si abuzeaza de dragostea si bunatatea ta.Incearca sa fii mai indiferenta cu el, nu-i mai da de inteles ca orice ar face tu-l ierti; poate stii ca indiferenta doare cel mai mult! Foloseste armele lui!
Doar se joaca cu tine. eu zic chiar sa ii da-i pace. daca te place, te cauta el. atli baieti sunt care te cauta ei primii nu se lasa cautati! bafta
Toti sunt orgoliosi, si niciunul nu lasa de la el. Tu mai mult decat el, iti ceri iertare, ceea ce pentru persoana mea e ceva foarte grav nu trebuie sati ceri scuze asa pentru lucruri din senin, e parerea mea, dar in astfel de cazuri e frumos sa o faci se pare...
Vorbeste tu cu el, si fii initiativa, fal sa rada, si cand iti raspunde cu fraze ingamfate si tu aia ironica, sunt sigura ca merge ironia in astfel de cazuri!, mult success!:*:*
Nu cred ca te mai place. Cu parere de rau iti zic... Dar inseamna ca esti doar o prietena mai enervanta pentru el. Crede-ma am experienta
Incetati ma cu copilariile astea. Renunta la orgoliu si fa tu primul pas daca sti cu adevarat ca merita. Tu sti mai bine ce relatie ai. Bafta`
beausingurlamasamea întreabă: