Mai lasa naibii degetul ala, ca ala nu este problema, ci penisul care i l-ai bagat in gura aleia, fiindca acela a luat toate bolile cu transmitere sexuala pe care femeia aia le are.
Ti-am spus si ieri sa folosesti prezervativul si ma suprinde cu cata nepasare ai ignorat sfaturile noastre.
Nu stiu efectiv de ce mai ne ceri ajutorul, odata ce nu ti-a pasat catusi de putin de sfaturile noastre, facand sex oral fara protectie, deci complet expus la toate bolile sexuale pe care le are prostituata respectiva.
Sincer, nu prea imi pasa de HPV, am o temere doar de HIV, atat vreau sa stiu si sa stau linistit ca nu am luat asa ceva.
Poate s-o fi facut-o si cu 10 intr-o noapte si sa nu aiba vreo boala. O poti face cu o virgina si tot sa iei.
HIV de la oral este super rar, slabe sanse, astepti 2 sapt sa faci test si apoi il repeti dupa 45 de zile pentru HIV.
Deci faptul ca am primit neprotejat oral vreo 2 min si ca i-am introdus degetul in vagin nu pot lua ceva grav nu? sunt foartte speriat
Man, daca ai băgat penisul in vagin protejat nu iei nicio boala, oralul se face neprotejat nu iei nicio boala
Tu de fapt te ai dus la curve, asuma ti responsabilitatea pentru prostiile pe care le faci, dar ce credeai ca aia te iubeste? citi bani i-ai dat?
Nu, n am fost la curve, daca as fi fost la curve spuneam direct, pur si simplu a fost o fata de varsta mea
Iei si de la oral
Degeaba dai nefolositor la raspunsul meu. Nu mai imprastia informatii eronate. Citeste pe net ca poti lua si de la oral, minte scurta
Cum sa ia mă de la oral daca aia se spala pe dinți nu ia nimic
Asa mentalitate? Greu
Rar iei de la oral dar nu- i imposibil. Eu am luat BST de la vaginal pentru ca ramasase prezervativul in mine, dar de la oral nu am luat, cu toate ca tipul era infectat