| Te besk a întrebat:

Am vorbit cu acel baiat pe mess si vorbea fffoarte frumos cu mine si acum vorbesc cu el ca si cu un coleg. Ce spuneti sa las sa ma caute el de dat asta? Sau sa-l salut eu in continu? Cum sa ma bag in vrba cu el?

11 răspunsuri:
| мιнαɛℓα36 a răspuns:

Pai cine a inceput discutia? ca tu ii trimisesei un mesaj gen mass? eu recomand acelasi lucru, mai lasa-l si pe el sa te caute...

| SweetPrinces a răspuns:

Lasa scumpo sa te mai caute si el primul, daca te place cu siguranta o va face happy daca continui tot tu sa-l cauti va crede despre tine ca esti in limba topita disperata dupa el, ajunge sa stie ca il placi si atat happy pupici

soothe
| soothe a răspuns:

Don'shoara, depinde de baiat si depinde de tine. Daca ti se pare ca este timid, este bine si dragut sa ii dai o sansa...
Oricum, o Fata niciodata nu se "baga in vorba cu cineva" (chestie de nunata), dar... Uneori insa este placut sa auzi din partea unei fete, o "intrebare" sincer pusa, fara ascunzisuri, de bun simt si dragalasa. Face parte din universul feminin!
Sarut mana si bafta!

| dulcika_3604 a răspuns:

Nu te baga cu el in seama nu fi tuta lasa-l sa se bage el cu tine ca daca te bagi tu crede ca esti disperata lasa-l nu te mai baga cu el ca el o sa observe asta si o sa creada ca ai pe altcineva si daca ii plaki o sa-l faci geloswinking

| cubalibree a răspuns:

Povestile tale is ff frumoase:X
avem aceeasi problema si de aceea citesc toate sfaturile care ti le dau restul:*un id de mess daca se poate:*

| dragosh a răspuns:

Nu il mai baga o vreme in seama si ai sa vezi cum se baga in seama singur.

| andreii2 a răspuns:

Mai baga-te tu in seama.Si sugereza-i sa te caute si elwinking.

Spuneai ca e timid, deci e cam greu sa te caute el, desi si-ar dori asta.

| zuzu_4658 a răspuns:

Ia lasa l pe el sa vezi si saluta ls i uh asa din cand in cand...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sa-l lasi pe el

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sal saluti tu

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da foarte bine eu nu am de acum nu o sa am nici unu-l