| Oana1209 a întrebat:

Am vorbit cu baiatul de care imi place.De fapt el stia de dinainte ca il plac, a aflat de la o colega. Abordandu`l, l`am luat deoparte si i-am zis ca vreau sa vorbim despre ceea ce a auzit de la colega mea, anume ca il plac. A inceput sa imi zambeasca si a spus asa : " pai mno.foarte bine". Ce as putea intelege din toata chestia asta? Oare ma place? As mai vorbi cu el dar nu vreau sa par o disperata. Un sfat va rog. Multumesc anticipat.

Răspuns Câştigător
| CookieRaider a răspuns:

Am aceeasi problemaaa. nuami ca eu nu am curajul sa il "abordez" si sa vb cu el. si ma simt prost. poate baiatul este doar timid! deci sti ce trebuie sa faci sa nu l mai bagi inseama. acesta este tactika femeilor de obicei baietilor nu le place cand nu ii bagi in seama. o intrebare. el se uita la tine? daca da. te place si ink una. va cunoasteti sau il cunosti doar asa din auzite?

5 răspunsuri:
| eme a răspuns:

Nu stiu ce sa zic. daca zambind ti-a spus chestia asta... poate ca nu este decat surprins de faptul ac il placi si se simte mandru.Nu crezi ca daca te-ar place sau ar vrea ceva de la tine ti-ar fi spus si el ca simte la fel? sau ar fi profitat de faptul ca ai facut tu oarecum.primul pas? ignora-l... daca el va incerca sa se apropie de tine inseamna ca te place

| Oana1209 explică:

GetALife, ne cunoastem chiar bine pot spune, suntem colegi de liceu.Si da, se mai uita din cand in cand la mine si vorbim destul de mult. ( azi de exemplu a venit el la mine sa ma intrebe de nu mai stiu ce chestie, legata de scoala).

| CookieRaider a răspuns:

A deci daca va cunoasteti e si mai bine. trebuie sa i arati ca esti "cea mai buna prietena a lui" adica ajutal cand are nevoie sau mrg arata-i ca ti pasa de el! si sunt sigura ca o sa fie bine! big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca te placea facea primul pas

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fa tu primul pas, baietilor le place enorm sa fie abordati crede-ma! incerca si ai sa vezi nu transipira prea mult la ideea ca te vei intalni cu el. dar puneti o intrebare:"De ce sa nu incerc?"