| anonim22333333 a întrebat:

Buna! Am vorbit cu o fata acum 2 luni,(aprox 1 luna)care m-a refuzat fara motiv,iar de atunci, pur si simplu nu mai am incredere in mine si nu mai am,, tupeu" sa îi scriu unei fate...
Simpatizez vreo 4-5 fete si pur si simplu, parca nu le pot scrie.Ca,care sunt sansele sa le placa de mine si din astea...Cu toate ca sunt destul de frumos, am si masina(nu stiu daca conteazalaughing.
Am 18 ani, aproape 19, iar de cand m-a refuzat fata aia, de 2 luni am o stare nasoala si parca nu pot iesi din ea...Chiar daca ma distrez cu prietenii,seara tot acolo ma gandesc,la faptul ca vreau sa comunic cu o fata, sa fiu impreuna cu cineva, dar pur si simplu nu pot...
Ma poate ajuta cineva cu un sfat ceva? Multumesc!

Răspuns Câştigător
| Silwian a răspuns:

Ai o stare nasoala si te simti foarte aiurea. poate si pentru faptul ca o doreai foarte mult! Stai linstit viata merge mai departe si sigur vei cunoaste o alta fata! Important este ca atunci cand mai cunosti pe altcineva sa incerci sa fi mai relaxat si distant! Adica sa nu pari disperat dupa ea. si sa o sufoci cu tot felul de gesturi de disperare!

6 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Orice contact pe internet înseamnă dezamăgire

| Violleta2022 a răspuns:

Daca fiecare baiat si-ar pune capat zilele ca a fost refuzat odata de o fata, atunci nu am mai avea barbati pe lumea asta.
Fii realist mai baiete, ca un refuz nu inseamna nimci, sunt milioane de fete pe lumea asta si destule si pentru tine.

| Violleta2022 a răspuns:

Inca ceva, frumusetea si masina ne lasa rece, daca esti incapabil sa deschizi gura si sa te exprimi clar.
Cauta fete reale in viata reala, fiindca online este 99% flirt si minciuna.

| Crackman a răspuns:

E imp sa continui... pare o nebunie dar asta ii sistemul
Te refuza 1000 de tipe si ce? Continui nu este ceva wow

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Depinde ce și cum ai vorbit...

| Anonimawsj07 a răspuns:

După părerea mea, acea fata nu merita nimic. Eu zic sa încerci sa le scrii acelor fete, dacă te refuza și ele treci peste. Pana la urma ești baiat și poți cuceri repede fetele, mai ales dacă ai zis ca ești și destul de frumos.
Succes!