| Andreeaaa12345 a întrebat:

Bună, am vorbit cu un băiat de o lună și ceva, ne-am văzut și prin club de câteva vorbi și am ieșit și noi doi, el mie mi-a spus că vrea ceva serios și ca nu vorbește doar așa, problema e că de doua zile nu mi-a mai scris și i-am scris eu mai devreme și l-am întreb ce face etc și după l-am întrebat de ce nu mi-a mai scris și mi-a spus pai mai are ros, ce înseamnă asta? Că nu îi place de mine sau ca vorbește cu altcineva?
Și faza e că mă simt nașpa că nu mi-a spus nici motivul de ce nu mai vrea, vreau și eu un răspuns poate voi știți mai bine

6 răspunsuri:
| sammie a răspuns:

Dacă el te-a lăsat ca pe '' proastă '' atunci de ce te mai gândești la el?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

După o luna și ceva și-a dat seama ca nu ești fată pe care o caută. E o posibilitate. Și poate că în acest timp a găsit fata care-l interesează. E și asta o posibilitate.
Poate ca tu nu te-ai arătat interesată de el și el s-a resemnat. Asta am făcut-o și eu de multe ori, când fata care ma interesa și o cautam nu arata interes fată de mine. E și asta o posibilitate.
Poate ca este un nesimțit și așa se comporta el cu fetele; as trece tot la o posibilitate, dar tot tu spui ca el își dorește ceva serios.
Dacă ți-a răspuns cu "Ce mai are rost?", poate că este rănit de tine cu ceva, sau a aflat ceva despre tine, iar tu nu știi despre ce este vorba... normal ar fi să discuți cu el și să afli de ce nu îl mai interesezi.

| Ganderoaica a răspuns:

Nasol, pare că vorbește cu altcineva sau cu mai multe.

| VelicanEmilia a răspuns:

Daca spune asta, probabil nu a fost asa interesat de tine pe cat a vrut sa lase impresia. Un baiat cand isi doreste ceva serios, asteapta acea fata oricat este nevoie, nu se retrage asa repede din peisaj.

| Iluzionistul69 a răspuns:

Si-a gasit alta gagica mai sexy/smart decat tine, de aia nu te mai cauta...