| casartvat a întrebat:

Am vorbit cu un baiat de vreo 2 luni. Eu am 17, iar el 25. Sunt constienta ca diferenta de varsta e foarte mare, insa sunt destul de matura pentru varsta mea. Ideea e ca, prima oară cand ne-am vazut, am iesit ca prieteni, pentru ca eu nu ii dădeam sanse ca iubit. A doua oara cand ne-am vazut, ne-am sarutat destul de mult. Am vorbit cu el despre o "relatie", insa tot e o confuzie la mijloc, nu e nimic oficial. Acum câteva zile, efectiv, m-a invitat la el acasa la un film, spunadnu-mi ca pot avea incredere in el si ca nu o sa se intample nimic. Din cate am vazut, el pare foarte okay, insa aparentele pot însela.Ne intelegem bine, avem discutii interesante, insa nu inteleg ce vrea de la mine, pana la urma.Multumesc!

Pentru a răspunde la o întrebare trebuie să ai cont pe TPU.ro
5 răspunsuri:
| mihai69 a răspuns:

Nu ar fi mai simplu să-l întrebi pe el direct?!?

Răspuns utilizator avertizat
| DrGoogle a răspuns:

Ai putea sa fi sincera cu el si sa il intrebi direct ce are de gand vrea o relatie sau ce anume vrea? Cum a decurs filmul?

| casartvat explică (pentru DrGoogle):

I am refuzat propunerea

| ValentinGeorge a răspuns:

Ce fel de om de 25 ar cauta o relatie serioasa cu o fata de 17 care nici nu isi da seama ce vrea un baiat de la ea? cauta o prietenie cu beneficii sau ceva in care nu trebuie sa depuna prea mult efort.