Sti amice e cam greu ca dupa atatia Ani sa treci brusc intro Relatie cu un baiat, fie el si cel mai oki.Ea te percepe ca pe un amic si nu ai cum sa schimbi asta.Nu iti spune direct pentru ca tine la tine si nu vrea sa te supere. Altfel in tot acest timp ti-ar fi dat macar un sarut fie chiar si din joaca dar ti-l dadea daca te vedea in felu in care ai vrea tu.Invit-o in Oras si cu un Buchet mare de Trandafiri undeva unde sa fiti doar voi doi, fa-o sa se simta foarte relaxata.I-ai manutele in alea tale si privind-o spune-i asta:Te cunosc de atatia Ani si in tot acest timp am fost alaturi de tine.Sti ce ma face fericit, ai fost alaturi de mine mereu si esti o fata minunata.Dar nu pot sa te mai mint, sunt sincer cu tine si iti spun ca Inima mea a inceput sa bata pentru tine.Cand te vad sunt cel mai fericit, Am impresia ca as vrea sa stau langa tine si sa nu te mai las sa pleci. Simt cum Inima imi bate sa imi sparga pieptu, iar cand nu sunt langa tine sunt foarte trist si nu am chef de nimic.Ma gandesc cu zambestu pe buze la momentu in care o sa te vad, in care esti cu mine.Nu vreau sa te mai mint dar m-am Indragostit de tine si nu mai vreau sa ascund.Macar da-mi o Sansa.Te Iubesc.
Eu zic sa o intrebi daca ii place de tine. Si daca iti va spune ca te place ca pe un prieten ve-ti ramane amici. Daca o cunosti de atata timp nu ar trebui sa-ti fie rusine sa o intrebi.